ASUS Acc. METIS, CARRY_BAG, 15-INCH, BK

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:565753
PartNo:90-XB3U00BA00000-
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 146 Kč
Cena s DPH: 1 387 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


Stylová brašna je dostatečně velká, aby se do ní vešel notebook s úhlopříčkou displeje až 15” i vaše osobní věci
Krásné a lehké dvoubarevné materiály jsou doplněny o promyšlené detaily a zdůrazňují celkový design brašny
K flexibilitě využití přispívá odnímatelné ochranné pouzdro, které lze používat i samostatně
Vnitřní kapsy umožňují snadnou organizaci a pojmou celou řadu pracovních i osobních věcí
Pohodlná ucha
Již od svého založení se společnost ASUS snažila do svých činností začleňovat nové způsoby práce. Tato koncepce vedla k tomu, že každý produkt společnosti ASUS respektuje tři hlavní kritéria – užitečné inovace, úžasný vzhled a špičkovou kvalitu. Samotný název společnosti je odvozen od jména Pegase (Pegasus), bájného okřídleného koně z řecké mytologie, jenž byl symbolem inspirace, kreativity a nezměrné moudrosti.
Není proto žádným překvapením, že se ve stejném duchu nese i nová řada luxusních brašen Metis. Tato řada byla pojmenována po titánce Metis, původem rovněž z řecké mytologie. Ta byla v minulosti řeckým lidem velmi uctívána pro svoji moudrost a mazanost. Svými vlastnostmi inspirovala mnohé následovníky, což nás vede zpět k designovým inovacím, které do všech svých produktů začleňuje společnost ASUS.
Brašny Metis vzdávají hold svojí jmenovkyni. Jsou krásné, elegantní a navíc jsou také navrženy tak chytře, že dokážou svému majiteli opravdu výrazně zlepšit a usnadnit život. Nabízejí promyšlené vnitřní členění a dostatek prostoru. Cestování s počítačem teď bude hračkou. Společnost ASUS vám hrdě představuje nové brašny Metis. Věříme, že vám jejich jedinečné provedení a atraktivní design pomohou dosáhnout mnoha úspěchů.

Parametry:

Úhlopříčka obrazovky notebooku: 15.1"
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.