Synology DS216se DiskStation

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:935905
PartNo:DS216se
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 3 170 Kč
Cena s DPH: 3 836 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

NEPODPORUJE iSCSI
Synology DiskStation DS216se je dvoušachtové NAS zařízení nenáročné na rozpočet, ideální pro váš první cloud nebo snadný a plně vybavený souborový server. DS216se, jehož součástí je i DiskStation Manager, nabízí díky vestavěným aplikacím a šikovným přídavným balíčkům ve srovnání s klasickými NAS servery mnohem víc možností.
Vysoká výkonnost a koprocesor zvyšují efektivitu
DS216se dosahuje v průměru rychlosti přes 102 MB/s pro čtení při konfiguraci RAID 1 v prostředí Windows® a přes 59 MB/s pro zápis.1 Vestavěný koprocesor zvyšuje celkovou výkonnost hlavní CPU jednotky a obzvláště je prospěšný pro rychlejší vytváření miniatur při nahrávání velkého množství fotografií nebo videí.
CPU Marvell Armada 370, 800 MHz
Ekologicky šetrný NAS server
DS216se je navržen jako energeticky úsporný a spotřebovává relativně málo energie – 13,73 W při přístupu a 5,12 W při přepnutí pevného disku do režimu hibernace*, což uživatelům snižuje provozní náklady. Společnost Synology si uvědomuje svoji globální zodpovědnost a všechny její produkty jsou vyrobeny z RoHS kompatibilních částí a jsou zabaleny do recyklovatelných obalů.
* Hodnoty spotřeby energie se mohou lišit v závislosti na prostředí.

Parametry:

Možnost rozšíření (NAS Storage): Ne
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.