WD My CLOUD MIRROR, 4 TB (2x2TB) 3,5", RJ45, NAS

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:942072
PartNo:WDBWVZ0040JWT-EESN
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 6 401 Kč
Cena s DPH: 7 745 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Média a soubory ve vašem osobním cloudu
Konečně vlastní cloudové úložiště. Ukládejte všechna data na jednom místě s dvojnásobnou ochranou a přístupem k obsahu odkudkoli pomocí počítačů, tabletů a chytrých telefonů.
Na rozdíl od veřejných cloudových úložišť vám My Cloud™ Mirror™ umožňuje uložit veškerý obsah na jedno bezpečné místo v domácí síti a nikoli na vzdálený server. Máte přehled o tom, kde jsou vaše data uložena. Žádné měsíční poplatky. Žádná omezení. Prostě úžasný výkon dvou disků pro váš vysokorychlostní digitální život.
Centralizujte soubory v domácnosti nebo kanceláři na jednom dvojnásobně jištěném místě
Ukládejte a organizujte všechny rodinné fotografie, videa, hudbu a důležité dokumenty na jednom bezpečném místě v bezdrátové síti.
Přístup k těmto souborům budou mít díky prvotřídnímu zabezpečení pouze uživatelé, jimž to povolíte a to z libovolného telefonu, tabletu nebo PC. Vaše data jsou tak vždy v bezpečí a zcela pod kontrolou. Chraňte svůj osobní cloud před neoprávněným přístupem pomocí hesla – ochrana heslem je k dispozici všem uživatelům.
Díky bezplatným aplikacím WD má zákazník svůj osobní cloud vždy na dosah.
Nejlepší správa disků a ochrana dat
S řadou možností zabezpečení dat si můžete snadno zvolit to správné řešení. Při použití výchozího režimu zrcadlení (RAID 1) získáte dvojnásobnou ochranu. Případně můžete zvolit režimy RAID 0, spanning nebo JBOD pro zajištění maximální kapacity.
V režimu zrcadlení (RAID 1), který je ve výchozím nastavení zapnutý, se jeden disk používá k ukládání dat a druhý k ukládání duplicitní kopie. Vaše data jsou jištěna dvojnásobně, takže budete mnohem klidnější.

Stejně tak můžete chránit svá data z libovolného zařízení pomocí vzdáleného zálohování na jiné zařízení My Cloud Mirror, integrovaného cloudového zálohování nebo zálohování po místní síti LAN nebo WAN.
Nahrávejte fotografie a videa odkudkoli přímo do svého osobního cloudu.
Automatické zálohování souborů pro všechny počítače
Snadné zálohování souborů ze všech počítačů PC a Mac v domácnosti. Uživatelům osobních počítačů nabízí software WD SmartWare™ Pro volbu, jak, kdy a kam chcete soubory zálohovat. Uživatelé počítačů Mac mohou k ochraně svých dat využívat všechny funkce nástroje pro zálohování Apple Time Machine.
Zvětšete kapacitu svého osobního cloudu
Pomocí bezplatné mobilní aplikace WD My Cloud můžete snadno přenášet soubory mezi svým osobním cloudem, úložištěm Dropbox a dalšími veřejnými cloudovými účty.
Pokud Vám již nebude stačit kapacita přiloženého disku, Stačí připojit pevný disk kompatibilní s rozhraním USB 3.0 přímo k jednomu ze dvou rozšiřujících portů USB na jednotce My Cloud Mirror, a okamžitě tak rozšířit kapacitu úložiště.
Dejte volnost svým médiím
Svá videa, fotografie a hudbu můžete snadno streamovat do připojených televizorů, přehrávačů médií, herních konzolí a dalších zařízení s certifikací DLNA. Pomocí serveru iTunes úložiště My Cloud Mirror můžete snadno streamovat svou hudební sbírku do libovolného počítače PC nebo Mac se službou iTunes.

Gigabitový Ethernet a procesor 1,2 GHz zajišťují rychlejší přenos souborů a vysokorychlostní streamování.
Instalace během několika minut
Během několika minut můžete začít pracovat díky bohatému webovému rozhraní společnosti WD, které zajistí bezproblémovou instalaci podle pokynů na webu. Software společnosti WD usnadní postup tak, že automaticky detekuje jednotku. Potřebujete další pomoc? Chcete-li získat pomoc s instalací zařízení My Cloud™ Mirror™ a bezplatných aplikací WD pro počítače a mobilní zařízení, navštivte web společnosti a sekci Vzdělávací centrum

Osobní úložiště typu cloud My Cloud je schopné pracovat s různými operačními systémy, jako jsou Mac OS, Win 8, iOS a Android s mobilními aplikacemi.

Parametry:

Specifikace zálohovacího systému: NAS
Počet šachet pevného disku: 2
Provedení skříně: Desktop
Připojitelnost zálohovacího systému: RJ-45
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.