NIKON kompakt Coolpix S33, 13MPix, 3x zoom - růžový - Backpack kit

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:854613
PartNo:VNA852K001
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 2 708 Kč
Cena s DPH: 3 277 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:



Přehled

Potřebujete fotoaparát, který splní požadavky vašeho cestování – i pod vodou? Extrémně odolný a snadno použitelný COOLPIX S33 s 13 miliony pixelů odolá všem nástrahám: je nárazuvzdorný při pádu z výšky až 1,5 m, mrazuvzdorný do -10 °C a prachotěsný.
Můžete s ním plavat v hloubce až 10 m nebo můžete použít funkci Detekce tváře pod vodou, která rozpozná fotografované tváře, aniž byste se museli sami potápět! Samostatné tlačítko umožňuje pořizovat rodinné videosekvence ve formátu Full HD a objektiv s 3násobným optickým zoomem, který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom1 dále rozšířit až na šestinásobný, vás přiblíží každé akci. Samostatná menu pro dospělé uživatele a děti usnadňují ovládání fotoaparátu libovolnému uživateli a motivové programy či volitelná barevná provedení těla přístroje zvyšují zábavu z fotografování ve všech situacích.
Zpestřete svůj život všestranným a odolným fotoaparátem COOLPIX S33!
Hlavní rysy

Vysoká odolnost a spolehlivost
Tento fotoaparát si můžete vzít na libovolné místo: je prachotěsný, vodotěsný do hloubky 10 m, mrazuvzdorný do -10 °C a nárazuvzdorný při pádu z výšky až 1,5 m. S přístrojem, který odolává nárazům, si můžete dovolit libovolné dobrodružství!
Obrazový snímač CMOS s 13 miliony pixelů
Obrazový snímač CMOS, který maximálně využívá vysoký počet pixelů, zaručuje brilantní snímky s ostrými detaily – ideální pro zvětšeniny určené k zarámování nebo pro tisk ve velikosti plakátů.
Samostatná menu pro dospělé uživatele a děti
Kompletní menu obsahuje ve výchozím nastavení jednoduché dětské menu a lze jej snadno přepnout na menu pro dospělé uživatele. Již není nutný žádný speciální dětský fotoaparát - tento přístroj je určen pro celou rodinu!
Objektiv NIKKOR s 3× optickým zoomem
S pomocí širokoúhlého objektivu s 3násobným optickým zoomem, který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom1 dále rozšířit až na 6násobný, se můžete přiblížit k objektu a zachytit úsměv či zábavný výraz ve tváři nebo fotografovat vzdálené akce.
Full HD videosekvence
Veškeré zábavné okamžiky můžete zachytit na plynulých Full HD videosekvencích (1 080/30p) včetně stereofonního zvuku. Záznam lze zahájit ihned v okamžiku, kdy zahlédnete zajímavou situaci – stačí jen stisknout samostatné tlačítko záznamu videosekvence.
Detekce tváře pod vodou
Pořizujte podvodní portréty, aniž byste se museli potápět se do vody! Technologie detekce tváře automaticky detekuje tváře a spouští závěrku, takže můžete pořídit portréty a zůstat přitom na suchu.
Zaostřování s vyhledáním hlavního objektu: Při použití režimu Auto se automaticky aktivuje zaostřování s vyhledáním hlavního objektu, které za vás rychle a přesně rozpozná a zaostří fotografovaný objekt – máte tak jistotu ostrých snímků za všech okolností.
6,7cm/2,7“ monitor LCD s 230 000 pixely: Velký monitor LCD umožňuje snadné dosažení ideálních kompozic snímků, zaručuje snadnou čitelnost menu a poskytuje kvalitní obraz snímků a videosekvencí, které budete přehrávat rodině a přátelům.
Redukce pohybové neostrosti: Redukce pohybové neostrosti koriguje pohyby objektu a chvění fotoaparátu a zaručuje stabilitu obrazu potřebnou pro vynikající kvalitu snímků za všech okolností.
Snadné ovládání: Pokud jsou křivky fotoaparátu vytvořeny tak, aby přístroj padl komfortně do rukou uživatelů všech věkových kategorií, mohou dosáhnout skvělých výsledků i ti nejmladší a nejméně zkušení fotografové. A pojistka proti náhodnému vymazání snímků zaručuje, že nikdy nedojde k vymazání snímků v důsledku omylu.
Časosběrné videosekvence s efektem miniatury: Tato funkce automaticky zkombinuje až 300 snímků pořízených v intervalech 2 s a vytvoří 10 sekund dlouhou zábavně působící videosekvenci, na které vypadají záběry ulic nebo scenérií o dovolených jako hračky nebo miniaturní modely.
Nabíjení mikrokonektorem USB: Díky rychlému nabíjení prostřednictvím mikrokonektoru USB bude váš fotoaparát vždy nabitý a připravený k fotografování. Během nabíjení můžete přehrávat snímky a videosekvence a rovněž pokračovat ve fotografování.
Motivové programy: K dispozici máte 16 motivových programů, které můžete volit podle typu fotografovaného motivu nebo místa, a fotoaparát za vás provede automaticky všechna nastavení potřebná pro dosažení skvělých výsledků.
NIKON IMAGE SPACE: Cloudová služba NIKON IMAGE SPACE pro ukládání a sdílení snímků nabízí všem uživatelům výrobků Nikon zdarma 20 GB úložného prostoru online. Další informace naleznete na stránce NIKON IMAGE SPACE.
1 Funkce Dynamic Fine Zoom dále 2× prodlužuje nejdelší optickou ohniskovou vzdálenost zoomu za současného zachování maximálního rozlišení obrazu.
Příslušenství

Poutko AN-CP19
Štěteček BU-1
Napájecí AC Adapter EH-71P
Baterie EN-EL19
Kabel USB UC-E21
Síťový zdroj EH-62G
Nabíječka baterií MH-66

Parametry:

Technologie fotoaparátu: Kompakt
Optický zoom (v násobcích): 3
Megapixely: 13
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.