Canon XA10 profi kamera

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:268535
PartNo:4922B010
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 30 098 Kč
Cena s DPH: 36 419 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Tato inovativní videokamera XA10 AVCHD ukrývá ve svém ultrakompaktním těle profesionální technologii společnosti Canon. Pokročilé funkce a všestrannost videokamery zajišťují vynikající obraz a zvuk.

Vlastnosti

- Videoobjektiv Canon HD (10× zoom, 30,4 mm, F1,8)
- Snímač Canon HD CMOS Pro
- Profesionální zvuk
- Video AVCHD na 64GB paměť nebo 2 sloty pro karty SDXC
- Režim infračerveného záznamu
- Plně ruční ovládání
- Displej LCD s úhlopříčkou 8,8 cm; elektronický hledáček s úhlopříčkou 0,6 cm
- Dynamický optický stabilizátor obrazu (Dynamic OIS), zesílený stabilizátor obrazu (Powered IS), okamžité automatické zaostřování (Instant AF)
- Univerzální a rozšiřitelný systém

Profesionální video v rozlišení HD ve vaší dlani

Videoobjektiv Canon HD
Rychlý, širokoúhlý, videoobjektiv Canon HD (30,4 mm, F1,8) přináší obraz profesionální kvality i do řad kompaktních videokamer. Tento objektiv je vybaven 10násobným optickým zoomem s plynule proměnlivou rychlostí, dále disponuje 8lamelovou clonou zajišťující atraktivnější bokeh.

Snímač HD CMOS Pro typu 1/3
Snímač HD CMOS Pro – původně navržen a vyráběn společností Canon pro profesionální videokamery – zaznamenává v kvalitě Full HD s nativním rozlišením 1 920 × 1 080. Díky 2,6krát větším pixelům než u běžných snímačů CMOS je zajištěn širší dynamický rozsah a vyšší citlivost.

Profesionální zvuk
Možnosti profesionálního zvuku zahrnují 2 vstupy XLR, 3,5mm zdířku pro mikrofon a vestavěný mikrofon s nízkým šumem. Zvuk se zaznamenává v 2kanálovém formátu Dolby Digital z jakékoliv kombinace vstupů.

Paměť 64 GB a 2 sloty pro karty SDXC
Videokamera XA10 zaznamenává video v rozlišení Full HD AVCHD na vestavěnou 64GB paměť typu flash rychlostí 24 Mb/s. Funkce předávání záznamu mezi 2 sloty paměťových karet SDXC umožňuje nepřetržité filmování. Funkce záznamu do dvou slotů dovoluje ukládat stejný záznam na obě karty současně.

Infračervený režim snímání
Videokamera XA10 nabízí nahrávání v infračerveném režimu v rozlišení Full HD vhodné při nedostatečném osvětlení. Zvolit si můžete dle svého vkusu zelenou nebo bílou barvu. Jedinečná povrchová úprava čoček objektivů Canon a vestavěný difuzér zajišťují čisté a ostré snímky po celé ploše. Infračervené světlo je integrované do rukojeti videokamery.

Plně ruční ovládání
Kroužek pro ruční ovládání objektivu umožňuje intuitivní ovládání ostření. Ruční ovládaní expozice, clony, rychlosti závěrky a zisku je možné přes dotykový displej LCD. Vaše kreativita může naplno rozvinout pomocí uživatelského tlačítka a ovládacího voliče.

Displej LCD s úhlopříčkou 8,8 cm; elektronický hledáček s úhlopříčkou 0,6 cm
Velký postranní dotykový displej s úhlopříčkou 8,8 cm (3,5") s ostrým rozlišením 920 tisíc bodů poskytuje kvalitní obraz. Při volbě výřezu záběru pomáhají kontrolní osciloskop a funkce Focus Assist. K dispozici je také elektronický hledáček s úhlopříčkou 0,61 cm (0,24") s 260 tisíci body.

Dynamický optický stabilizátor obrazu (Dynamic OIS), zesílený stabilizátor obrazu (Powered IS), okamžité automatické zaostřování (Instant AF)
Pokročilý systém dynamické optické stabilizace obrazu s režimem zesíleného stabilizátoru obrazu (Powered IS) zabraňuje, aby obraz byl roztřesený. Funkce okamžitého automatického zaostřování (Instant AF) zaručuje rychlé a dokonalé zaostření u každého snímku.

Univerzální a rozšiřitelný systém
Ultrakompaktní videokamera XA10 představuje univerzální a rozšiřitelný kamerový systém – vhodný pro použití v každé situaci. Rukojeť videokamery lze odejmout, což je výhodné, používáte-li ji ve stísněném prostoru. Na rukojeti se nachází tlačítko stop/start a ovládání páčky zoomu. K dispozici je také závit na filtry objektivu a patice pro příslušenství.

Parametry:

Rozlišení snímků: 1920 x 1080
Záruční podmínky: 12 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.