Canon Legria HF G25 kamera SDXC Flash, 32GB, 10x zoom, Full HD

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:541007
PartNo:8063B011AA
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 18 224 Kč
Cena s DPH: 22 051 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Širokoúhlý objektiv 30,4 mm
Technologie profesionálních objektivů HD Video společnosti Canon poskytuje skvělý objektiv 30,4 mm F1,8 s plynulým 10násobným optickým zoomem a 8lamelovou clonou pro přirozeně vypadající efekty rozostření.
Pokročilý snímač HD CMOS PRO
Pokročilý snímač HD CMOS PRO nabízí špičkový výkon za slabého osvětlení a široký dynamický rozsah. Tento snímač, který byl společností Canon původně navržen a vyroben pro její profesionální videokamery, ještě více vylepšil propustnost světla, takže citlivost za slabého osvětlení se zvýší o 20 %.
Plně ruční ovládání
Kroužek pro ruční ovládání objektivu umožňuje intuitivní ovládání ostření. Plně ruční ovládaní expozice, clony, rychlosti závěrky a zisku je možné pomocí dotykového displeje LCD. Vaše kreativita se může naplno rozvinout pomocí uživatelského tlačítka a ručního ovládacího voliče.
Optický inteligentní stabilizátor obrazu
Inteligentní IS představuje dokonalé řešení pro potlačení otřesů kamery. Automaticky rozpozná scénu a vybere ta nejvhodnější nastavení optického stabilizátoru obrazu ze 4 režimů, čímž vyrovnává pohyb videokamery a předchází rozmazání obrazu. Zajistí tak ostré, detailní videozáznamy v každé situaci, takže vy se můžete nerušeně soustředit na filmování.
Výběr zvukové scény
Funkce Výběr zvukové scény zajistí, aby vaše záběry zněly stejně dobře jako vypadají. Přispívá k tomu i vysoce citlivý vestavěný mikrofon se zoomem. Prostě si vyberte z pěti režimů scény a nastavení zvuku se automaticky optimalizuje, aby odpovídalo snímané scéně. K dispozici jsou také volitelné mikrofony Canon pro prostorový zvuk 5.1 a bezdrátové mikrofony.
8,8cm dotyková obrazovka s vysokým rozlišením
Dotykový displej LCD s úhlopříčkou 8,8 cm a vysokým rozlišením 920 000 bodů je optimalizován pro snímání v kvalitě HD a poskytuje 100% pokrytí scény. Možnosti pro výběr kompozice záběru rozšiřuje zasouvatelný barevný hledáček.
Okamžité automatické zaostřování, detekce obličeje
Okamžité automatické zaostřování zajišťuje rychlé a přesné zaostření pro dosažení dokonale ostrého obrazu v kvalitě HD. Detekce obličeje automaticky optimalizuje nastavení videokamery tak, aby byly pořízeny dokonale zaostřené a exponované záběry osob.
Ochranná sluneční clona se zábranou
Velká sluneční clona, která chrání před nežádoucími záblesky z externích zdrojů světla, je součástí standardního vybavení. Zahrnuje zábranu objektivu s rychlým otvíráním, která zajišťuje automatickou ochranu bez potřeby použití samostatné krytky objektivu. Budete tedy vždy připraveni snímat.

Parametry:

Typ záznamového média: Paměťová karta
Megapixely: 2
Optický zoom (v násobcích): 10
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.