SONY HDRCX900EB kamera, 12x zoom, Full HD, 14.2MPix

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:698878
PartNo:HDRCX900EB.CEN
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 32 798 Kč
Cena s DPH: 39 685 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


Vynikající snímač. Výborná kvalita.
Tato videokamera Handycam nabízí záznamy Full HD. Klíčové funkce: snímač typu 1.0 s technologií „převráceného“ snímače, formát XAVC S 50 Mb/s, širokoúhlý objektiv ZEISS a sdílení přes Wi-Fi/NFC.
• CMOS Exmor R typu 1.0
• Obrazový procesor BIONZ X
• Objektiv ZEISS Vario-Sonnar T*
• Všestranné manuální nastavení
• Připojení pomocí NFC a Wi-Fi
29mm širokoúhlý objektiv ZEISS Vario-Sonnar T*
Objektiv ZEISS je speciálně vyladěný pro standard obrazu 4K. Je ideální pro snímky impozantních scenérií a nabízí také maximálně 12x optický zoom a až 24x zoom s čistým obrazem, které umožňují širokoúhlý výraz obrazu.
Členy objektivu
Rozlišení je ostré i v rozích snímku díky objektivu s 11 skupinami / 17 členy, zahrnujícímu členy objektivu AA (Advanced Aspherical) a ED.
Snímač CMOS Exmor R zajišťuje různorodou podporu rozlišení Full HD
Videokamera FDR-AX100 nabízí velký snímač CMOS Exmor R se světelně citlivou plochou, která je asi 4,9krát větší než u snímače obrazu typu 1/2,88. Tento nově použitý snímač zlepšuje zřetelnost obrazu, snižuje šum i při natáčení v tmavém prostředí a umožňuje dosáhnout výrazu, který plně využívá rozostření pozadí. Výrobce snímačů obrazu pro digitální fotoaparáty a videorekordéry č. 1. Podle výzkumu společnosti Sony – duben 2012 až březen 2013 (50% podíl na trhu)
Pokročilý obrazový procesor BIONZ X umožňuje vyšší rychlosti a bezkonkurenční kvalitu
Pokročilý obrazový procesor BIONZ X nabízí modernější technologii než procesory BIONZ předchozí generace, aby bylo možné dosáhnout věrnější reprodukce, přirozenější a živější kvality obrazu a vyššího rozlišení. Tento model Handycam je vybaven několika novými prvky, které využívají možnosti vyšších rychlostí zpracování. Mezi ně patří technologie By Pixel Super Resolution, Motion Shot Video, optický stabilizátor obrazu SteadyShot a dvojitý záznam videa.
Podpora vysoké přenosové rychlosti HD
XAVC S je formát pro záznam filmů v rozlišení 4K/HD, který byl vyvinut pro spotřebitelské využití a vychází z profesionálního formátu XAVC 4K/HD. Podporuje rozlišení HD při rychlosti 50 Mb/s, aby spotřebitelé mohli nahrávat filmy ve vysokém rozlišení i u záběrů s rychlým pohybem. * Použití přehrávacích zařízení mp4 a softwaru nezaručuje, že bude možné přehrávat data ve všech režimech.
Natáčení ve vysoké obnovovací frekvenci při 120p* a rozlišení HD
Videokamera FDR-AX100 podporuje natáčení při vysoké obnovovací frekvenci v kvalitě obrazu HD (1280 x 720 pixelů). Její schopnost nahrávat při 120p umožňuje při pozdějších úpravách v prostředí 24p zpomalené přehrávání jednou pětinou rychlosti. Tato možnost otevírá dveře k různým využitím, například kontrole formy rychle se pohybujících sportovců. Dostupné jen při nahrávání filmů ve formátu XAVC S.
Kroužek objektivu
Kroužek objektivu umožňuje plynule a přirozeně zaostřovat či přiblížit a oddálit obraz podle režimu zvoleného praktickým tlačítkem.
Kolečko pro ruční ovládání
Kolečko pro ruční ovládání na boku těla umožňuje rychlou a snadnou úpravu clony, zisku (ISO) a rychlosti závěrky.
TRILUMINOS™ Color. Úchvatný způsob, jak oživit vaše nejdražší vzpomínky.
Model HDR-CX900 podporuje technologii „TRILUMINOS Color“ společnosti Sony a umožňuje prohlížení fotografií a filmů v sytých a přirozených barvách na libovolném televizoru vybaveném „displejem TRILUMINOS“. Díky rozšířené paletě barev se znovu ponoříte do nezapomenutelně barevných okamžiků, od složitých odstínů jasně modré oblohy po přirozené tóny narůžovělé pleti.
Vestavěné filtry s neutrální hustotou
Výběr z volitelných filtrů Clear, 1/4, 1/16 nebo 1/64 ND (neutrální hustota) upravuje úrovně světla vstupujícího do objektivu. To umožňuje tvůrcům videa přesně ovládat rychlost závěrky a clonu a rozšířit kreativní možnosti. Ve spojení s velkým snímačem obrazu videokamery lze vytvářet krásně plynulé efekty rozostření pozadí „bokeh“ bez zvyšování rychlosti závěrky, i když natáčíte venku za slunečného počasí.
Jednoduché bezdrátové připojení k chytrým telefonům a mnohem víc
Připojte se bezdrátově ke svému telefonu, tabletu nebo televizoru. Vestavěné funkce Wi-Fi a NFC umožňují bezdrátový přenos filmů a fotografií z videokamery Handycam do chytrého telefonu či tabletu jediným dotykem. Začněte stažením bezplatné aplikace PlayMemories Mobile pro daný systém iOS či zařízení Android. Když se dotknete videokamery Handycam mobilním zařízením s povolenou funkcí NFC, aktivuje se také funkce Smart Remote Control. Spouštějte a ukončujte nahrávání pomocí svého mobilu – to je ideální pro natáčení v noci, aby nedošlo k rozmazání způsobenému používáním tlačítek, případně pro natáčení skupinových scén či sólových výkonů, kdy nechcete po zahájení nahrávání odbíhat od videokamery zpět na scénu. Připojení Wi-Fi umožňuje také bezdrátové přehrávání obsahu uloženého ve videokameře Handycam na televizoru připojeném k síti (je třeba televizor kompatibilní s přehrávačem médií v síti DLNA a přístupový bod: není kompatibilní s formátem XAVC S).
Nahrávejte současně filmy v maximální kvalitě i filmy mp4 připravené ke sdílení
Nahrávejte dva filmy zároveň – jeden v maximální kvalitě formátu XAVC S nebo AVCHD a druhý ve formátu mp4. *Formát XAVC S je k dispozici u modelů FDR-AX100 a HDR-CX900. Videokamera FDR-AX100 může nahrávat filmy v rozlišení 4K ve formátu XAVC S.
Obrazové efekty
Kreativita je s videokamerou FDR-AX100 hned po ruce, a to díky celkem 7 obrazovým efektům, jako je například fotoaparát pro děti, měkký efekt high-key, populární barvy, posterizace, retro, částečná dekolorizace či monochromatický záběr s vysokým kontrastem, které vám nabízí prostředky pro přeměnu každodenních fotografií na působivá umělecká díla. Při aplikaci efektů se výsledky zobrazují na displeji LCD v reálném čase.
5.1kanálový zvuk Dolby
Schopnost nahrávat 5.1kanálový prostorový zvuk umožňuje vytvářet zvukové stopy na profesionální úrovni, které rozvinou celý potenciál vašich filmů. Diváci tak mají pocit, že jsou součástí děje. Poznámky: Dolby Digital 5.1k a stereofonní záznam 2k jsou podporovány ve formátu AVCHD. Záznam ve formátu PCM je podporován ve formátu XAVC S.
Příslušenství
Volitelné příslušenství rozšiřuje radost z natáčení a kreativní možnosti.
Ztlumení vlastního hlasu
Tato pohodlná nová funkce při natáčení výrazně snižuje intenzitu vašeho hlasu, přitom ale zachovává hlasitost hlasu objektu a ostatních zvuků v okolí. Detekuje totiž, odkud zvuky vychází, a potlačí zvuk vycházející zpoza videokamery. I když s vámi při natáčení sportovních událostí nebo vašich dětí cloumá vzrušení, stane se z vašeho divokého pokřiku pouhý šepot.
Obsah balení

Dobíjecí baterie (NP-FV50)
Napájecí adaptér
Napájecí kabel
Uživatelská příručka
Kabel HDMI (s mikrokonektorem)
Kabel USB
Dálkový ovladač (RMT-835 s baterií (CR2025))
Clona objektivu
Krytka objektivu

Parametry:

Typ kamery: Digitální kamery
Rozlišení videa: 1080p
Funkce: Optická stabilizace
Rozhraní: USB
Rozhraní: Wi-Fi
Rozhraní: micro HDMI
Rozhraní: NFC
Rozhraní: A/V
Typ paměťové karty: SD
Typ paměťové karty: SDXC
Typ paměťové karty: SDHC
Formát médií: MP4
Formát médií: XAVC S
Formát médií: AVCHD
Optický zoom (v násobcích): 12
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.