TOSHIBA HDD CANVIO CONNECT II 500GB, 2,5", USB 3.0, červený

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:861767
PartNo:HDTC805ER3AA
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 219 Kč
Cena s DPH: 1 475 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:





Canvio Connect II
PŘIPRAVENÝ NA PŘIPOJENÍ

Přístup k souborům můžete mít odkudkoli a z libovolného zařízení. Nový Canvio Connect II je chytré řešení pro ukládání dat. Určitě se brzy stane vaším oblíbeným datovým společníkem. Získáte nejen až 3 TB přenosného úložiště, ale Canvio Connect II může také změnit váš počítač na osobní cloudový server. Předinstalovaný software pro vzdálený přístup vám umožní okamžitý přístup k souborům ze všech zařízení, ať budete kdekoli.*

*Canvio Connect II musí být připojený k počítači a k prostředí WiFi. (Počítač musí být zapnutý nebo v pohotovostním režimu.)



VÍC TERABAJTŮ, VÍC BAREV

Se snadno přenosnou diskovou jednotkou Canvio Connect II budete mít vždy po ruce až 3 TB externího úložiště. Elegantní a odolné šasi je dostupné v různých barevných provedeních, které budou vyhovovat vašemu stylu. Tento produkt se určitě brzy stane vaším oblíbeným datovým společníkem.



JAKÝKOLI SOUBOR, KDEKOLI
Canvio Connect II se inteligentně nejen tváří, ale umí toho skutečně víc než jiné přenosné jednotky. Software pro vzdálený přístup změní váš počítač na osobní cloudový server, takže může z libovolného místa a pomocí jakéhokoli zařízení ukládat a stahovat soubory.*

* Canvio Connect II musí být připojený k počítači a k prostředí WiFi. (Počítač musí být zapnutý nebo v pohotovostním režimu.)



BEZPLATNÉ CLOUDOVÉ ÚLOŽIŠTĚ 10 GB

Canvio Connect II poskytuje nejen vzdálené úložiště pro všechna vaše zařízení, ale také 10 GB bezplatného prostoru navíc v cloudu pro důležité zálohy. A pokud budete potřebovat víc místa, můžete snadno cloudové úložiště rozšířit nad rámec bezplatných 10 GB.



SUPERSPEED USB 3.0

Tyto pevné disky jsou vybaveny technologií USB 3.0. S technologií USB 2.0 jsou nadále kompatibilní, jsou však rychlejší. To je důležité k urychlení přenosu při třídění souborů.



ÚPLNÉ ŘEŠENÍ ZÁLOHOVÁNÍ

Předinstalovaný software NTI Backup Now EZ™ zajišťuje pohodlné a spolehlivé zálohování a obnovení souborů, složek a celého systému.



OCHRANA DAT NA CESTÁCH

Protože život na cestách bývá tvrdý, je Canvio Connect II vybavený tak, aby chránil vaše data při otřesech a nárazech. Obsahuje vnitřní snímač otřesů a technologii Ramp Loading, které chrání jednotku na cestách.



MAC A PC – ŽÁDNÝ PROBLÉM

Protože součástí produktu je ovladač NTFS pro Mac, nemusíte si dělat starosti s kompatibilitou. Ať máte počítač PC nebo Mac – nebo oba dva – stačí Canvio Connect II jednoduše připojit a okamžitě máte přístup k souborům.
Technické parametry:

Interface: USB 3.0 (USB 2.0 compatible)

Max. transfer rate: ~ 5.0 Gbps

Enclosure: glossy piano finish

Color: red, blue, black, white, satin gold

Capacity: 500 GB, 1 TB, 2 TB, 3 TB

File system: NTFS (MS Windows) *The drive can be re-formatted to HFS+ file system for full Mac compatibility.

Power: USB bus power (max. 900mA)

Dimensions: 78 x 109 x 14 mm (500 GB, 1 TB), 78 x 109 x 19.5 mm (2 TB)

Weight: 165 g (500 GB, 1 TB), 230 g (2, 3 TB)

Backup software: NTI Backup Now EZ™

Mac NTFS compatibility driver: Tuxera NTFS for Mac

Remote access software: Pogoplug PC

Others: 10 GB Cloud Storage (Pogoplug)

System requirements: Windows 8.1/Windows 8 /Windows 7 /Apple Mac OS X 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.6 - 10.6.8

CPU with 750 MHz or faster, 10 MB system hard disk space, 256 MB system memory, one free port of USB 3.0 or USB 2.0

Box content: Canvio Connect II, NTI Backup Now EZ™ software (pre-loaded), Tuxera NTFS for Mac driver software (pre-loaded), Pogoplug PC for Toshiba (pre-loaded), USB 3.0 micro-B cable, Quick Start Guide, User"s Manual (pre-installed on the hard drive), Warranty Leaflet

Parametry:

Typ disku: HDD externí
Formát: 2.5"
Kapacita pevného disku (v GB): 500
Rozhraní: externí USB 3.0
Rychlost otáček (v RPM): Nespecifikováno
Velikost bufferu (v MB): Nespecifikováno
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.