SAPPHIRE VGA AMD Radeon™ HD6450 1GB DDR3 FLEX

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:392623
PartNo:11190-12-20G
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 355 Kč
Cena s DPH: 1 639 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1086&pid=1414&psn=&lid=11&leg=0
Output
1 x Dual-Link DVI
1 x HDMI 1.4a
1 x Single-Link DVI-D
GPU
625 MHz Taktovací frekvence jádra
40 nm Čip
160 x Stream procesory
Memory
1024 MB Kapacita
1600 MHz Efektivně
Dimension
180(L)x110(W)x43(H) mm Size.
Software
CD s ovladačem
Accessory
Redukce D-Sub
Dual-Link DVI
Tato karta je vybavena nejoblíbenějším rozhraním Dual Link DVI (Digital Visual Interface), a proto zvládne i ultravysoká rozlišení až 2560 x 1600 při 60 Hz.
HDMI 1.4a
HDMI 1.4a staví na předchozích generacích rozhraní HDMI s podporou Deep Color, audia 7.1 o vysoké přenosové rychlosti a stereoskopického obrazu ve 3D. Přitom je zárukou nejvyšší možné kvality formátu Blu-ray a nejpůsobivějšího sledování videa z vašeho PC.
Single-Link DVI-D
Podporuje Digitální monitory s rozlišením až 1920x1200.
AMD Eyefinity
Technologie AMD Eyefinity rozšíří Vaše zorné pole na maximum až přes tři obrazovky a zapojí tak plně i Vaše periferní vidění. Hráče tak vtáhne PŘÍMO do hry a pro jiné aplikace pomůže zvýšit produktivitu maximalizací viditelné pracovní plochy, takže můžete současně sledovat větší počet oken. Technologie AMD Eyefinity je ideální i pro multimediální aplikace, protože Vám při úpravách fotografií nebo videa umožní si na větší pracovní ploše nechat otevřených víc palet nebo panelů.
40nm Process Technology
Výsledkem výrobního procesu špičkových parametrů jsou efektivní a vysoce výkonné díly s nižší spotřebou než jejich předchůdci.
Technologie Sapphire FleX
S cílem dosáhnout maximální flexibility za minimum nákladů zjednodušuje technologie Sapphire FleX řešení pro více monitorů Eyefinity od společnosti AMD tím, že umožňuje připojit tři monitory X DVI k desce rovnou po vybalení, a to BEZ drahých monitorů DisplayPort nebo aktivních adaptérů. Technologie Sapphire FleX navíc umožňuje připojit k desce až čtyři monitory v režimu jedné pracovní plochy SLS (Single Large Surface).
Technologie AMD HD3D
Vychutnejte si nejúžasnější možný zážitek - plnou podporu stereoskopického obrazu 3D s vysokým rozlišením. Tato metoda ukazuje dvojrozměrný obraz (filmy, hry, fotografie) ve formátu, který s pomocí kompatibilních obrazovek 3D, brýlí a softwaru navozuje iluzi trojrozměrného prostoru.
Microsoft DirectX 11
Nechte se unést rychlostí intenzivního hraní a obrazem nepřekonatelné kvality v ohromujících trojrozměrných vizuálních efektech, realistickém nasvícení a živém zobrazení, které Vám poskytnou grafické karty SAPPHIRE s podporou DirectX11. Díky hardwarové teselaci, kompresi textur HDR, podpoře pro multithreading, DirectCompute a dalším novým funkcím v DirectX11 se počítačové hry stávají tak realistické jako nikdy dříve.
Dolby TrueHD and DTSHD Master Audio™ Support
Podpora širokopásmového 7.1kanálového prostorového zvuku přes HDMI s ochranou proti kopírování. Ponořte se do všeobjímajícího zvuku nejnovějších filmů formátu Blu-ray s vysokým rozlišením. (U některých modelů vyžaduje redukci z DVI na HDMI, monitor s rozlišením HD a jednotku Blu-ray.)
AMD PowerPlay™
Postarejte se o úsporný provoz ve všech situacích a sami si rozhodujte o aktuálním výkonu pomocí revoluční technologie AMD PowerPlay TM ke správě napájení, která v případě potřeby zaručuje vysoké výkonové parametry a šetří energií v době, kdy nároky na grafický procesor jsou nízké. Tato snadno integrovatelná technologie výrazně snižuje celkovou spotřebu energie a zaručuje vynikající energetickou účinnost.
Rozšířený Unified Video Decoder 3 (UVD 3)
Sledujte nejnovější filmy ve formátu Blu-ray nebo jiný HD obsah, a to při plném rozlišení 1080p i více! S pomocí rozšířeného unifikovaného dekodéru videa UVD 3 si budete užívat video bohaté na detaily díky tomu, že většina úloh spojených s dekódováním videa se přesune od systémového procesoru ke grafickému procesoru. Výsledkem bude chladnější, tišší a stabilnější systém.

Parametry:

Typ sběrnice grafické karty: PCIe
Výrobce procesoru graf.karty: AMD
Kapacita paměti grafické karty (v MB): 1024
Chlazení grafické karty: Pasivní
DVI: 2
VGA: 0
HDMI: 1
Display Port: 0
TV Out: Ne
VIVO: Ne
TV tuner: Ne
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.