WD RED (NAS) - 3,5", 6TB, 5400rpm, SATA-III, 64MB cache, WD60EFRX

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:756192
PartNo:WD60EFRX
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 4 398 Kč
Cena s DPH: 5 322 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Vložte do úložiště NAS disk WD RedTM a něco, na čem vám záleží.
Máte k dispozici disk WD RedTM od předního výrobce pro každý kompatibilní systém NAS, který vám pomůže splnit vaše potřeby v oblasti úložiště dat. WD RedTM s disky až do 10 TB nabízí celou řadu řešení pro zákazníky, kteří chtějí využít úložiště NAS. Disky WD RedTM vytvořené pro systémy NAS s 1 až 8 pozicemi vám nabízí možnost uložit vaše vzácná data do jedné výkonné jednotky. S disky WD RedTM jste připravení na to, co přijde.
Exkluzivní technologie NASware 3.0
Ne každý disk to dokáže. Disky WD RedTM zvyšují laťku u systémů NAS s 1 až 8 pozicemi. Získejte kapacitu až 80 TB a díky exkluzivní technologii NASware 3.0 od společnosti WD můžete každou pozici optimalizovat podle potřeby. Pokročilá technologie systému NASware 3.0 integrovaná v každém pevném disku WD RedTM vylepšuje výkon úložiště vašeho systému prostřednictvím vyšší kompatibility, integrace, možnosti upgradování a spolehlivosti.
Zajišťuje optimální kompatibilitu NAS
Disky pro stolní počítače nejsou konstruovány pro systém NAS. Disky WD RedTM s technologií NASware však tento předpoklad splňují. Naše exkluzivní technologie vás zbaví dohadů, jaký disk vybrat. Disky WD RedTM jsou určeny pro malé systémy NAS a náš jedinečný algoritmus zajišťuje rovnováhu mezi výkonem a spolehlivostí v prostředích NAS a RAID. Jednoduše řečeno, disk WD RedTM je jedním z nejvíce kompatibilních disků dostupných pro systémy NAS. Ale nemusíte dát jenom na naše slova. Disky WD RedTM odrážejí naše intenzivní zaměření na partnerskou technologii NAS a rozsáhlé testování kompatibility nás staví na přední příčku v otázce kompatibility se systémy NAS.
Disk pro počítače vs. WD Red
TM
Disk pro stolní počítače zpravidla není určený pro prostředí NAS. Využijte prostředí NAS odpovídajícím způsobem a vyberte disk navržený pro úložiště NAS s polem obsahujícím funkce pro zachování dat a udržení optimálního výkonu. Při výběru pevného disku pro systém NAS vezměte v úvahu následující faktory:
• Kompatibilitu: Bez testování na kompatibilitu se systémem NAS není zaručen optimální výkon.
• Spolehlivost: Stále zapnuté prostředí systému NAS nebo RAID nabízí výměnu za provozu. A disky pro stolní počítače nejsou pro toto prostředí běžně určeny a testovány. Disky WD RedTM ovšem jsou.
• Kontrola zotavení po chybě: Pevné NAS disky WD RedTM jsou speciálně navrženy s kontrolou RAID zotavení po chybě, která pomáhá redukovat selhání v rámci systému NAS. Disky pro stolní počítače běžně nejsou určeny pro prostředí RAID.
• Ochranu proti hluku a vibracím: Disky pro stolní počítače zpravidla nabízejí malou nebo žádnou ochranu před hlukem a vibracemi při umístění v systému s více pozicemi. Disky WD RedTM jsou určeny pro systémy NAS s více pozicemi.
WD Red™ pro domácnosti
Streamujte, zálohujte, sdílejte a uspořádávejte svůj digitální obsah z domova s úložišti NAS a disky WD RedTM určenými pro bezproblémové sdílení obsahu v zařízeních, která máte v domácnosti. Technologie NASware 3.0 posiluje kompatibilitu vašich disků s vašimi zařízeními, televizorem, stereo soupravou a dalšími přístroji. Žijte v propojeném světě.
WD Red pro malé firmy
Firmy usilují o dosahování vyšší produktivity a efektivity – to jsou dva z hlavních principů, které jsou součástí designu disků WD RedTM. Je to pevný disk, který můžete vybrat pro systémy s 1 až 8 pozicemi. Technologie NASware 3.0 umožňuje plynulou integraci se stávající sítí, takže disky WD RedTM mohou sdílet a zálohovat soubory rychlostí, jakou vaše firma požaduje. A velké podniky s až 16 pozicemi se mohou spolehnout na disky WD Red ProTM.
WD Red Pro pro velké podniky
Pokud hledáte maximální výkon v silně zatěžovaném systému NAS, nabízejí disky WD Red ProTM stejně skvělý výkon i pro zákazníky z řad firem. V prostředích NAS s 8 až 16 pozicemi jsou disky WD RedTM Pro koncipovány tak, aby zvládaly zvýšené zatížení. Je na ně poskytována 5letá omezená záruka.
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.