VIVOTEK IP kamera IP8152, CMOS max.1280×1024, až 30 sn, s, objektiv 4 mm, DI, PoE, IR-cut, SD slot

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:546253
PartNo:IP8152-F4
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 5 355 Kč
Cena s DPH: 6 480 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

VIVOTEK IP8152-F4

VIVOTEK IP8152 představuje zcela nový koncept designu "box" kamer od společnosti VIVOTEK a vyniká především kompaktními rozměry a množstvím pokročilých funkcí. Malé rozměry kamery umožňují její snadnou instalaci do prakticky libovolného venkovního krytu. Navíc se díky různým variantám dodávaného objektivu s možností jeho výměny (typ CS) stává velmi snadno přizpůsobitelnou kamerou pro nejrůznější typy sledování. Soubor použitých funkcí "Supreme Night Visibility" vede k vynikajícím výsledkům i při sledování špatně osvětlených scén, navíc kamera obsahuje zabudovaný IR cut filtr a je tedy možné v nočních hodinách využít externí IR přísvit. Nejen díky výše zmíněným funkcím je kamera velmi vhodné řešení pro náročnější aplikace, jako jsou obchody, vládní budovy, průmyslové využití či například zabezpečení hotelů.

IP kamera VIVOTEK IP8152 podporuje oblíbenou kompresi H.264, která dramaticky snižuje potřebnou datovou kapacitu a šetří síťové přenosové pásmo. Spolu se zdarma dodávaným softwarem ST7501 pro záznam až 32 kanálů současně může uživatel velmi snadno vybudovat zabezpečovací systém.



ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE



Snímací čip: 1/3" CMOS


Den/Noc: ano


Integrovaný IR přísvit: ne


Maximální rozlišení: 1280 x 1024 px


Rozhraní: 10/100 Mbps Ethernet, RJ-45


Slot paměťových karet: MicroSD/SDHC/SDXC


Napájení: PoE


Parametry:

Váhová kategorie: Lehký - do 2 kg
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.