SAMSUNG LFD LH85QMDRTBC, EN (velkoformátový displej), 85", D-LED BLU, 3840x2160, 5000:1, 6ms, (D-SUB, HDMI, repro, VESA)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:906016
PartNo:LH85QMDRTBC/EN
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 294 450 Kč
Cena s DPH: 356 284 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

*Zobrazení vysoce realistických detailů v zářivých barvách. *Vylepšená efektivita díky možnosti zobrazit čtyři FHD displeje na jediném UHD displeji. *Lepší použitelnost s flexibilním nastavením a provozem 16 hodin denně. *Efektivní displej pro spolupráci s dotykovým překrytím.
Zobrazení vysoce realistických detailů v zářivých barvách
Značení SMART Signage řady QMD poskytuje čtyřnásobné FHD rozlišení pro stejnou oblast obrazovky, což má za následek to nejpřesnější možné zobrazení detailů. Dokonce i malý text je díky vysoké hustotě pixelů super ostrý a bez rozmazání. Progresivní technologie zvýšení rozlišení společnosti Samsung přizpůsobuje obsah s nižším rozlišením pro optimální zobrazení na obrazovkách s rozlišením UHD řady QMD. Navíc řada QMD zároveň podporuje připojení DisplayPort® (DP) 1.2, které umožňuje streamování videí v rozlišení UHD při obnovovací frekvenci 60 Hz. Tato vyšší obnovovací frekvence zajišťuje skvělý UHD zážitek s hladkým přehráváním videí bez přerušování, které lze často pozorovat na běžných displejích s nižší obnovovací frekvencí 30 Hz. Řada QMD poskytuje také živější obrazy díky obrazovkám s vysokým leskem a pokročilé zobrazovací technologii Samsung.
Lepší použitelnost s flexibilním nastavením a provozem 16 hodin denně
Řada QMD byla navržena tak, aby spolehlivě a flexibilně splňovala požadavky běžných komerčních prostředí v režimu 16/7 a poskytovala vylepšené zobrazování. Mezi její funkce patří otočný režim, který umožňuje nainstalovat displej horizontálně nebo vertikálně, aby vyhovoval vašemu prostředí, a přitom stále přinášel kvalitu a účinek digitální tabule. Elegantní moderní design displeje se hodí prakticky do jakéhokoliv obchodního prostředí, které ještě zatraktivňuje.
Vylepšená efektivita díky možnosti zobrazit čtyři FHD displeje na jediném UHD displeji
Díky řadě QMD můžete zobrazit více informací pomocí menšího počtu jednotek, neboť na jedné obrazovce UHD lze zobrazit ekvivalent obsahu čtyř FHD. Tato vlastnost zahrnuje schopnost zobrazit obsah až čtyř různých vstupních zařízení na jedné obrazovce, aniž byste nejdříve museli sloučit obsah na samostatném počítači, takže správa obsahu je jednodušší. A žádné speciální komponenty třetích stran nejsou potřeba.
Je možné použít různé scénáře Obraz v obraze (PIP) a rozdělené obrazovky pro dynamičtější a efektivnější využití displeje, jako je například zobrazení videokonference na velké části obrazovky spolu s referenčními dokumenty z jiného zařízení na jiné část obrazovky. Případně mohou obchodníci na jedné obrazovce zobrazit velký obrázek produktu a vedle něj jeho technické specifikace. Použitím jedné obrazovky namísto několika jiných je eliminována složitost instalace a zvýšena její účinnost. Kromě toho je značení SMART Signage řady QMD za účelem větší flexibility vybaveno třemi porty DP (1.2*2, 1.1*1), třemi HDMI porty, DVI porty a jedním D-Sub portem.
Displej
Úhlopříčka obrazovky
85"
Typ panelu
120 Hz Slim Direct LED BLU
Rozlišení
3.840 x 2.160 (16 : 9)
Rozteč pixelů (H × V)
0,1625 x 0,4875 (mm)
Aktivní velikost displeje (H × V)
1.872 (H) x 1.053 (V)
Jas (typický)
430 cd/m2
Kontrastní poměr
5.000 : 1
Zorný úhel (H / V)
178° / 178°
Doba odezvy
6 (typ.) ms
Barevnost displeje
16,7 milionů (True Display), 1,07 miliard (10bitový rozklad)
Barevné rozpětí
72%
Dynamický kontrastní poměr
50.000 : 1
Konektivita
RGB vstup
D-Sub, DVI-D, Display Port 1.2 (2), Display Port 1.1 (1)
Audio vstup
Stereo mini jack
Audio výstup
Stereo mini jack

Parametry:

Dotykový displej (monitory): Ne
Výrobce (monitory): Samsung
Záruční podmínky: 3 rok(y)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.