Samsung UE40KU6072 LED TV, 40"101 cm, UHD 3840 x 2160, panel Ultra Clear, Wi-Fi, PVR, DTS kodek, HDMI, USB, LAN

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1035978
PartNo:UE40KU6072UXXH
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 10 240 Kč
Cena s DPH: 12 390 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Samsung UE40KU6072
Ultra HD rozlišení znamená čistší obraz a menší míru rozmazání, takže si budete moci vychutnávat akční filmy, sportovní přenosy a další zábavní obsah opravdu na maximum.

Uvnitř vašeho televizoru Samsung Smart TV tepe výkonný čtyřjádrový procesor, takže reakce na povely a spouštění aplikací nastanou prakticky okamžitě.

Technologie Samsung Easy Sharing usnadňuje sdílení obsahu mezi televizorem a mobilními zařízeními. Vše je velmi snadné a dokonale synchronizované.
Každý detail si vychutnáte v úžasném rozlišení 4K
Společnost Samsung zvedá laťku ještě výše díky speciální technologii s názvem UHD Dimming. Vyšší rozlišení 3 840 × 2 160 bodů rovněž znamená, že špičková reprodukce všech detailů vyžaduje náročnější zpracování obrazu. Z toho důvodu tato obrazová technologie rozděluje obrazovku na více částí a následně vypočítává přesný kontrast, barevné podání a úroveň detailů nezbytné pro jednotlivé části, aby byl výsledný obraz naprosto dokonalý.
Zažijte přesnější a věrnější barvy
Společnost Samsung vyvinula technologii PurColour pro zobrazení věrnějších a realističtějších barev na UHD televizorech. UHD televizor obsahuje 8 milionů pixelů (čtyřnásobek oproti Full HD panelům ), pro dosažení detailnějšího obrazu je proto nutné zvýšit i barevné rozlišení. PurColour více než 7x zvyšuje počet barevných odstínů, díky kterým se stává obraz reálnější než kdykoliv dříve.
Jas přichází k vám
Díky technologii HDR si můžete při sledování HDR obsahu užít dříve nerozeznatelné detaily skryté v nejsvětlejších částech obrazu vašeho televizoru, stejně jako v temných stínech. Konečně si můžete užít opravdový HDR zážitek přímo ve vašem obývacím pokoji.
Snadné sdílení obsahu
Pomocí aplikace Samsung Smart View přeneste oblíbené fotografie, videa a hudbu z mobilního telefonu nebo tabletu do svého televizoru Smart TV. Vyznačuje snadným spárováním s většinou mobilních zařízení na trhu.
Sledujte filmy z USB flash disku
Díky technologii ConnectShare Movie stačí k televizoru připojit USB flash disk či pevný disk a budete si moci ihned užívat svých filmů, fotografií či hudby. Nyní si na televizoru můžete vychutnat širokou škálu obsahu přímo z pohodlí obývacího pokoje.
Funkce UHD Upscaling
Technologie Ultra Clean View analyzuje váš obsah pokročilým algoritmem s cílem vyfiltrovat a snížit obrazový šum. Dokonce i v případě, že je zdrojové video nižší kvality než Full HD, si můžete užít obraz, který konkuruje UHD standardům.
Technické specifikace
Typ: Smart TV

Technologie: LED

Operační systém: Tizen

Úhlopříčka: 101 cm; 40"

Rozlišení: Ultra HD 4K

Panel: Ultra clear

Tunery: DVB-T2 - HEVC, DVB-T, DVB-S2, DVB-C
Funkce
Vestavěné Wi-Fi

DLNA

Nahrávání na USB (PVR)

Webový prohlížeč

HBB TV
Výstupy
Grafické výstupy: HDMI, kompozitní, komponentní

Ostatní: USB, LAN, CI / CI+ slot

Parametry:

Úhlopříčka obrazovky: 40"
Rozlišení: Ultra HD 4k 3840x2160
Technologie TV: LED
Operační systém TV: Tizen
Funkce televize: Wi-Fi
Funkce televize: USB přehrávání
Funkce televize: USB nahrávání
Funkce televize: Teletext
Rozhraní: HDMI
Rozhraní: Kompozitní
Rozhraní: Komponentní
Rozhraní: 3.5mm Jack
Tuner: DVB-T2
Tuner: DVB-S2
Tuner: DVB-T
Tuner: DVB-C
Formát obrazovky: 16:9
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.