SAMSUNG MT LED LCD 27" T27D390 - PLS, HD tuner, HDMI, USB, SCART, 5ms, 1920x1080, 16:9

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:804581
PartNo:LT27D390EW/EN
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 6 369 Kč
Cena s DPH: 7 707 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

ParametrHodnota
Velikost úhlopříčky obrazovky (v palcích)27"
Integrované reproduktoryAno
Formát obrazovky16:9
DVI vstupNe
TV tunerAno
Možnost otočení na výškuNe
Dotykový displejNe
HDMIAno
VESA uchycení na stěnuNe


Specifikace:

Pohodlně se usaďte, uvolněte se a vychutnávejte si svůj oblíbený televizní pořad. Anebo se narovnejte a dokončete své pracovní úkoly. S monitorem TD390 je volba na vás. Můžete ho používat jako skvělý počítačový monitor anebo moderní televizor s rozlišením Full HD a umožňuje vám na váš příkaz přepínat mezi těmito dvěma režimy. Na rozdělené obrazovce si dokonce můžete vychutnávat monitor i televizor současně, což vám umožní jednoduše a efektivně pracovat na více úkolech. Tento stylový a elegantní monitor se vyznačuje nejnovější evolucí uznávaného designu Touch of Color od společnosti Samsung, díky čemuž poutá pozornost bez ohledu na to, kam ho umístíte.


 


Dokonalý monitor, který je zároveň vaším dokonalým osobním televizorem


 


Sledujte vysílání v úžasném rozlišení Full HD a zároveň na stejném stylovém zařízení pracujte. Monitor TD390 vám umožňuje snadno a rychle přepínat mezi počítačovým monitorem a televizorem anebo si vyzkoušet své multitaskingové schopnosti a sledovat televizi a zároveň pracovat na rozdělené obrazovce. Kromě toho vám nabízí flexibilní možnosti připojení, abyste si svou zábavu a multimédia mohli vychutnávat naplno. Tento monitor se dokonale hodí do garsonek, pokojů na kolejích a malých obývacích pokojů. Proč byste měli kupovat dvě zařízení, když toho na jednom zvládnete více?
Vynikněte s nejnovějším elegantním designem Touch of Color od společnosti Samsung


 


 


Parametry:

Možnost otočení na výšku: Ne
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.