Sony KDL-32RD430 LED TV, HD Ready 1366x768, 32" 80cm, Motionflow XR 200Hz, DVB-T, C, CI+, 2x HDMI, 2x USB, Scart, LAN, PVR

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1085299
PartNo:KDL32RD430BAEP
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 6 369 Kč
Cena s DPH: 7 706 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Sony KDL-32RD430
Televizor vás ohromí nejen svou kvalitou obrazu s bohatými a jasnějšími detaily, ale také svým mimořádně tenkým designem a řadou funkcí a technologií. Užijte si realistický obraz, čistý zvuk a všechny užitečné funkce při sledování oblíbených filmů, přehrávání hudby nebo i fotografií, a to vše v pohodlí vašeho domova.
Čistý obraz plný detailů
Vychutnejte si skvělý obraz po každém zapnutí vašeho televizoru díky rozlišení HD. Obrazovka s rozlišením HD zcela snadno zvládá výbornou kvalitu zobrazení. Užívejte si sledování filmů se všemi detaily díky vysokému jasu, neuvěřitelnému kontrastu a reálným barvám. HD rozlišení je navíc vylepšeno technologií obrazového procesoru X-Reality PRO.
X-Reality Pro
Zpracování obrazu technologií X-Reality Pro od Sony zvyšuje rozlišení pixelů pro dosažení zřetelného obrazu. Pixely jsou analyzovány za účelem zajištění ostrého obrazu v reálném čase, takže budete schopni vnímat maximální možné detaily. Prohlédněte si třeba detaily v tváři i konkrétní tóny pleti díky této technologii. Technologie dále využívá řadu metod redukce šumu pro dosažení ostrého a čistého obrazu. Vše je pak zřetelnější, plynulejší a hlavně přirozenější.
Design
Tvary, vzory a další prvky to vše najdete ve své domácnosti. Společnost Sony je si těchto věcí vědoma a proto přichází s designem televizoru, který je v harmonii s vaším domovem. Televizor má unikátní nízký profil a tenký design, který v prostoru vynikne, ale nepřebíjí ho. Díky tomu si můžete užívat rozšířené perspektivy sledování, kdy na vás působí nejen televize samotná ale i vaše okolí. No není to skvělé?
Nové způsoby využití vašeho televizoru
Připojte paměťovou kartu USB, digitální fotoaparát, MP3 přehrávač nebo multimediální zařízení k portu USB na vašem televizoru a užívejte si fotografie, videa a hudbu prostřednictvím velké obrazovky.
Technické specifikace
Úhlopříčka displeje [cm]: 80

Úhlopříčka displeje ["]: 32

Nativní rozlišení: 1366 x 768 (HD)

Technologie TV: LED

Frekvence [Hz]: 50

Frekvenční index: 200

Doporučená vzdálenost sledování (m): 1,8

EPG: Ano

Nahrávání na USB - PVR: Ano

Typ tuneru: DVB-C, DVB-T

USB: Ano

HDMI: Ano

Počet HDMI: 2

SCART: Ano

Optický audio: Ano

Jack (sluchátka): Ano

CI: Ano

Energetická třída: A

Spotřeba [W]: 35

Barva: černá

České menu: Ano

Výkon reproduktorů [W]: 10

Šířka [mm]: 735

Výška [mm]: 481

Hloubka [mm]: 174

Hmotnost [kg]: 5,2

Parametry:

Úhlopříčka obrazovky: 32"
Rozlišení: HD ready 1366x768
Technologie TV: LED
Operační systém TV: Bez OS
Funkce: USB přehrávání
Funkce: USB nahrávání
Funkce: Teletext
Rozhraní: HDMI
Rozhraní: SCART
Rozhraní: 3.5mm Jack
Rozhraní: LAN
Tuner: DVB-T
Tuner: DVB-C
Formát obrazovky: 16:9
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.