HAL3000 NUC Kit Pentium, Intel Pentium N3700, 4GB, SSD 120GB, WiFi, CR, bez OS

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1074964
PartNo:PCHS2123
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 6 971 Kč
Cena s DPH: 8 435 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


Malá, ale výkonná pracovní stanice HAL3000 NUC Kit Pentium


Pracovní stanice HAL3000 NUC Kit Pentium, kterou vzhledem ke kompaktním rozměrům umístíte jednoduše na váš stůl, a díky tichému chodu vás absolutně nebude rušit. O výkon se postará integrovaný 4jádrový procesor Intel Pentium, kterému sekunduje 4GB RAM. Díky tomu toto Mini PC zvládne každodenní činnost s aplikacemi, tabulkami, nebo texty.


 



 


Samozřejmostí je integrovaná grafická karta a nechybí ani podpora pro svižné surfování po internetu či sociálních sítích. Díky tomu se HAL3000 NUC Kit Pentium uplatní také v domácnosti při jednodušších činnostech. Spolehlivý provoz doplňuje rovněž nízká energetická náročnost.


 



 



Kompaktní počítač HAL3000 NUC Kit Pentium rychle a snadno zapojíte do svého pracovního procesu. Díky procesoru Intel Pentium a 4GB RAM je zajištěno optimální pracovní tempo pro činnost s kancelářským softwarem, tabulkami, grafy nebo textovými dokumenty. V kombinaci se 120GB SSD jednotkou získáte rychlý start aplikací a odezvu celého systému.



HAL3000 NUC Pentium je navržen pro stabilní a tichý provoz v každé firemní kanceláři, díky Wi-Fi a Bluetooth máte k dispozici dostatečnou konektivitu a přístup k internetu, nechybí ani další porty například pro připojení až 2 monitorů a tvorbu komplexní pracovní stanice do kanceláře i domácnosti.



KONFIGURACE:

Procesor Intel Pentium N3700

Základní deska Intel 5PPYH

Grafická karta Intel HD

Operační paměť Kingston DDR3 4GB, 1600MHz, 1,35V

Pevný disk KINGSTON SSDNow UV400 120GB

Skříň Intel® NUC KIT 5PPYH



ECODESIGN
Záruka 36 měsíců


Parametry:

Počet paměťových slotů: 1
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.