Logitech® Wireless Mouse M345 - EER2 - FIRE RED

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:674524
PartNo:910-002591
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 644 Kč
Cena s DPH: 779 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M345. Myš unikátní tak, jako vy, s plynulým posuvem.
Řekněte sbohem nudnému všednímu vzhledu. Tato elegantní bezdrátová myš vám umožní vyniknout mezi ostatními. A navíc je pohodlná.
Nikdy dříve nebylo pročítání Facebooku™, procházení výsledky hledání Google™ nebo nakupování online snažší - díky přesnému kolečku se softwarem pro plynulý posuv.
Ať už surfujete po internetu nebo prohlížíte váš profil na síti Facebook™, všechny aktivity na vašem notebooku spojené s klepáním, posuvem kurzoru a tažením budou snadnější díky pokročilému optickému snímání Logitech Advanced. A nepotřebujete k tomu ani podložku pod myš.
Myš je vždy připravena k použití - a pravděpodobnost ztráty přijímače je mnohem menší. Navíc se nebudete muset obtěžovat s několika bezdrátovými přijímači.
Prakticky odstraňuje nutnost výměny baterií. Inteligentní režim spánku a tlačítko zap/vyp šetří energii, a indikátor zabrání překvapení z vybité baterie.
Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M345. Myš unikátní tak, jako vy, s plynulým posuvem. Vyniká mezi ostatními díky svému unikátnímu tvaru a svěžím barvám. Díky zdrsnělým pogumovaným úchopům je navíc i pohodlná. Přesné kolečko a software pro plynulý posuv usnadňují surfování, technologie pokročilého optického snímání Logitech Advanced vám umožní přesnější klepání a posuv kurzoru prakticky na libovolném povrchu bez nutnosti použití podložky pod myš. Miniaturní přijímač Logitech Unifying zůstává v notebooku a umožňuje vám přidat až pět dalších kompatibilních bezdrátových klávesnic či myší - bez potíží s několika přijímači USB. Životnost baterie až 18 měsíců prakticky odstraňuje nutnost výměny baterií.*
* Životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání.
Text na regálové kartě
Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M345
Myš unikátní tak, jako vy, s plynulým posuvem
- Barevné odstíny
- Přesné kolečko s funkcí plynulého posuvu*
- Přesné snímání pohybu na různých typech povrchu
* Stáhněte si software pro plynulý posuv ze stránky www.logitech.com/M345/support.
Obsah balení
Myš
Přijímač Logitech Unifying
1 baterie typu AA (předinstalovaná)
Uživatelská dokumentace
Tříletá záruka a plná podpora produktu od výrobce
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.