Logitech® Wireless Trackball M570 - EER2_

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:674560
PartNo:910-002090
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 762 Kč
Cena s DPH: 2 132 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Logitech® Wireless Trackball M570. Jiný druh pohodlí. Jiný způsob ovládání.
Přestaňte honit myš po stole. Trackball je stále na místě a máte díky němu kontrolu pod palcem, takže při pohybu kurzorem není třeba pohybovat celou paží. Jeho vymodelovaný tvar podpírá vaši ruku a umožňuje tak pohodlné ovládání po celý den.
Tento trackball obsahuje přijímač Logitech® Unifying. Tento drobný bezdrátový přijímač zůstává v notebooku, takže jej při pohybu z místa na místo nemusíte odpojovat. Navíc můžete snadno doplnit kompatibilní klávesnici, numerickou klávesnici nebo myš – bez potíží s několika přijímači USB.
Nyní můžete zařízení používat po dobu až 18 měsíců bez výměny baterie*. Praktický indikátor baterie navíc pomáhá zajistit, že nikdy nebudete přistiženi v nedbalkách.
Ať již trackball použijete kdekoli, vždy máte přesnou kontrolu nad kurzorem. Pro trackball M570 nejsou problémem masivní stoly, pohodlné pohovky ani měkké postele.
Umožňuje snadné ovládání, ať již surfujete na webu na přenosném počítači nebo ovládáte multimediální počítačové centrum.
Logitech® Wireless Trackball M570 vám poskytuje jiný druh pohodlí. Tento stabilní trackball je stále na místě a jeho vymodelovaný tvar podpírá vaši ruku, abyste bez problémů mohli pracovat po celý den, místo abyste honili myš po stole. Drobný bezdrátový přijímač Logitech® Unifying je dostatečně malý, aby mohl zůstat v přenosném počítači, a trackball lze používat po dobu až 18 měsíců bez výměny baterie*. Získejte přesnou kontrolu nad kurzorem, ať již trackball chcete používat kdekoli – masivní stoly, pohodlné pohovky ani měkké postele nejsou pro zařízení M570 žádný problém. Integrované kolečko pro posuv a snadno dostupná tlačítka Zpět/Vpřed umožňují hladké surfování na přenosném počítači nebo ovládání multimediálního počítačového centra.
* Životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání.
Text na regálové kartě
Logitech® Wireless Trackball M570
Špičkový komfort. Ergonomické provedení.
- Bezdrátová volnost
- Přijímač Logitech® Unifying
- životnost baterie 18 měsíců*
* Životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání.
Obsah balení
Trackball
Přijímač Logitech® Unifying
1 baterie typu AA
Uživatelská dokumentace
Tříletá záruka a plná podpora produktu od výrobce

Parametry:

Rolovací kolečko: Ano
Délka kabelu / dosah [m]: 10
Hmotnost [g]: 104
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.