PS3 - The Bureau: XCOM Declassified

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1109154
PartNo:5026555412339
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 156 Kč
Cena s DPH: 189 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Ve hře The Bureau: XCOM Declassified zažijete souboj lidí a nepřátelských mimozemských sil ve zcela unikátním herním zážitku a příběhu zasazeného do světa jedné z nejvíce milovaných herních sérií. V roce 1962 v době vrcholící studené války, vypráví The Bureau příběh o původu tajného setkání organizace XCOM s tajemným a ničivým nepřítelem. Ta původně vznikla jako skrytá obrana Spojených států proti Sovětskému svazu, nyní se ale musí přizpůsobit a překonat tu největší hrozbu, jaké svět kdy čelil.

V roli zvláštního agenta Williama Cartera povedete tým agentů v tajné válce za přežití lidstva. V duchu série XCOM budou ale souboje především o přemýšlení a taktickém jednání. Právě díky tomu, že se hra odehrává z pohledu třetí osoby, máte větší představu o prostředí, ve kterém se nacházíte. Díky tomu můžete lépe využívat bojové schopnosti Cartera a užít si tak vpravdě taktickou střílečku. The Bureau také rozšiřuje koncept trvalých následků. Každý váš povel znamená rozdíl mezi životem a smrtí jak pro samotného Cartera, tak i jeho četu a lidstvo samotné.

Parametry:

Virtuální realita pro PStation: Není
Záruční podmínky: 24 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.