Sniping Games of All Time 2

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1119518
PartNo:5907813592119
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 179 Kč
Cena s DPH: 216 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

The Royal Marines Commando
Přidejte se k elitě!

V roce 1941 válcuje Evropu německý válečný stroj. Britská rozvědka získala tajné dokumenty, jež popisují vývoj nového typu německé smrtící zbraně. Díky ní získají nacisté celosvětovou námořní převahu a velkou výhodu nad spojenci. Komando královských mariňáků vyráží do akce...

Operation Thunderstorm
Likvidace velitelů Třetí říše!

Píše se rok 1942. Britská vláda se rozhodla spustit jednu z těch nejriskantnějších operací druhé světové války. Cílem jsou ty nejvýznamnější osobnosti Třetí říše. Po několikaměsíčním výzkumu vybrala MI6 tři lidi: šance na jejich likvidaci jsou téměř nulové.

Terrorist Takedown 3
Zlikvidujte somálskou teroristickou hrozbu!

Když notoricky známá teroristická skupina unese loď u somálského pobřeží, je povolána elitní protiteroristická jednotka, aby problém vyřešila co nejefektivněji.

Call of Victory
Stanete se příslušníkem americké armády v období 2. světové války s jedinečným darem přesné mušky. Dostanete se hluboko za nepřátelskou linii, a přestože jste trénovaným odstřelovačem, budete muset využít každé zbraně, která se vám dostane do rukou – a to co nejtišeji, jak to jen půjde. Zachránit vás můžou jen okamžik překvapení a přesný smrtící zásah.

Parametry:

Herní provedení: Ano
Záruční podmínky: 24 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.