X360 - Assassins Creed Revelations Classics

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:906555
PartNo:3307215693896
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 280 Kč
Cena s DPH: 339 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Hlavním hrdinou Assassin"s Creed Revelations bude opět asasínský mistr, Ezio Auditore, kráčející ve stopách svého legendárního mentora, Altaira, na cestě k navrácení pěti starých pečetí, které mohou ovlivnit budoucnost bratrstva Asasínů. Půjde o nebezpečnou cestu, Ezio se tentokrát vydá do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde rostoucí síla armády Templářů ohrožuje a postupně destabilizuje celou oblast.

Revelations nabídne více zkušeností, rafinovanosti, možností a více map, které umožní hráčům otestovat své dovednosti proti ostatním asasínům z celého světa. Poslední kapitola v sáze Assassin´s Creed bude mít i revoluční herní prvek, který umožní hráčům manipulovat se vzpomínkami Desmonda a Animusu a rozluštit tak tajemství své minulosti a získat náhled do budoucnosti.

Herní vlastnosti

•Vylepšené smrtící umění - Ezio Auditore, coby starší a moudřejší si osvojí nejmodernější a nejefektivnější způsoby zabíjení. Ozbrojen novým arzenálem a schopnostmi, včetně tvorby vlastních bomb, nebo hákových nožů a zlepšeného Orlího zraku můžete zabíjet jako nejzkušenější zabijáci.
•Návrat legendy – Altair, hrdina prvního dílu, se v Assassin´s Creed Revelations vrátí, jako plně hratelná postava.
•Kouzlo Konstantinopole – Prozkoumejte malebné krásy Osmanské říše, od Masyafu, horské pevnosti Asasínů během třetí křížové výpravy, po živoucí a exotickou Konstantinopol, klenot 16.století. Budete se procházet přeplněnými ulicemi i rozlehlými alejemi. Rozmanité kultury ze všech koutů světa pak přivedou Konstantinopol k životu.
•Nové postavy v Assassin´s Creed – Setkáte se s nezapomenutelnými historickými osobnostmi. Mezi ně patří mistr Asasínů Yusuf Tazim, princ Suleiman, předurčený stát se jedním z největších panovníků v historii a Sofii Sartorová, prostá žena, která bude soupeřit o Eziovo srdce.
•Otestujte své schopnosti zabijáka proti svým přátelům - Uznávaný online multiplayer se vrací, rafinovanější a rozšířený o další mody, více fascinujících map a nových postav.

Parametry:

Lokalizace hry: anglická verze
Záruční podmínky: 24 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.