Ochrana osobních údajů

1. Prohlášení o ochraně soukromí

Naše společnost Softech s.r.o. se zavázala chránit Vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

2. Zabezpečení osobních údajů

Užíváme takové zabezpečovací postupy, abychom ochránili Vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Vaše osobní údaje, použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi Vaší osobou a naší společností. Softech s.r.o. prohlašuje, že neprodá ani žádným způsobem nepronajme Vaše osobní údaje třetí straně ani jinak je nevyužije, pokud nebude mít Váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak.

3. Kde jsou vyžadovány osobní údaje

Veškeré informace na našich www stránkách jsou dostupné bez vyžádání Vašich osobních údajů. Pouze pro nákup v internetovém obchodě jsou návštěvníci požádáni o zadání osobních údajů.

4. Údaje, které shromažďujeme

Osobní údaje, které shromažďujeme, jsou fakturační údaje, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, e-mailová adresa a způsob obchodní transakce.

5. Proč tyto údaje shromažďujeme

Vaše osobní údaje shromažďujeme a používáme pouze s Vaším vědomím a souhlasem a to pro poskytování služeb Vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování produktů a služeb, případně informací, které žádáte či odpovědí na Vaše případné reklamace, stížnosti nebo dotazy.

6. Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Softech s.r.o. získává Váš souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze naší společnosti a jejich dalším zpracováním vytvořením Vaší závazné objednávky na našich www stránkách. Prohlašujeme, že Vaše data budou použita pouze s cílem uspokojit Vás jako našeho zákazníka.

7. Platnost těchto podmínek

Tyto podmínky nabývají platnost 1.4. 2006 a jsou v papírové podobě k dispozici v sídle společnosti.