HAL3000 ProWork III, Intel i3-7100, 4GB, 1TB, DVD, CR, bez OS

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1144247
PartNo:PCHS2166
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 7 964 Kč
Cena s DPH: 9 636 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


HAL3000 ProWork III - šetřete energii, pracujte naplno


Pracovní stanice HAL3000 Pro Work III s výkonem procesoru Intel Core i3 a 4GB RAM zajistí svižné tempo, rychlou odezvu a ideálně podpoří vaši produktivitu ve firemní kanceláři nebo v domácnosti. Procesory 7. generace Kaby Lake přinášejí výraznou optimalizaci z hlediska výkonu. Spolu s vyššími takty je zajištěna také nižší spotřeba, a to díky podporované technologii Speed Shift pro rychlé navýšení pracovní frekvence procesoru. Z hlediska multimediální činnosti procesor Kaby Lake umožňuje také lepší činnost s videem ve vysokém rozlišení. Naplno a nerušeně věnovat činnosti s kancelářskými tabulkami, grafy nebo dokumenty a díky zabudované DVD mechanice můžete přehrávat nejrůznější média.


 


 





HAL3000 Pro Work III vám umožní podat 100% pracovní výkon a současně snížit spotřebu energie. Sestava využívá novou základní desku MSI z řady ECO, která efektivně optimalizuje výkon celého počítače a zajistí nižší spotřebu energie. Díky tomu s HAL3000 Pro Work III šetříte peníze, aniž byste museli omezovat svoji výkonnost.


 



 



Energeticky úsporná stolní sestava HAL3000 ProWork III pro každodenní práci s firemními aplikacemi a dalším softwarem, který podpoří uživatelskou činnost nejenom v byznys sféře, ale také v dalších pracovních odvětvích. Základem je moderní procesor Intel Core i3 7. generace "Kaby Lake" , který je dále doplněn 4GB RAM pro svižnou odezvu a stabilní chod, takže v rámci pracovního nasazení nedochází k žádnému omezení. Mezi další přednosti patří odolná základní deska MSI H110M z edice ECO, která efektivně snižuje spotřebu energie až o 20 %, aniž by došlo k omezení výkonu.



KONFIGURACE:

Procesor Intel Core i3-7100 až 3,9 GHz

Základní deska MSI H110M ECO

Operační paměť ADATA 4GB DDR4 2400MHz

Pevný disk Seagate Barracuda 1 TB

Optická mechanika LG DVD±R/±RW/RAM, M-disc

Čtečka karet AKASA interní All in 1, černá

Skříň AIO Spirit TMF01 Titanium

Zdroj CHIEFTEC GPB-350S, 350W

Klávesnice a myš Genius Slimstar C130, drátový set




ECODESIGN
Záruka 36 měsíců


Parametry:

Délka záruky IČO (měsíce): 36
Délka záruky (měsíce): 36
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.