HAL3000 EliteNet W10, AMD A8-7600, 4GB, 1TB, Radeon R7, DVD, W10

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:904336
PartNo:PCHS20376
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 9 506 Kč
Cena s DPH: 11 502 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


 HAL3000 EliteNet – sestava pro práci i zábavu


Výkonná multimediální sestava HAL3000 EliteNet pro vaši efektivní práci i plnohodnotnou zábavu. Díky čtyřjádrovému procesoru AMD A8, který dosahuje vysoké frekvence 3.1 GHz, a 4GB RAM se můžete spolehnout na svižný a optimální chod při jakékoli činnosti. Ať už pracujete s kancelářskými nástroji, surfujete po internetu nebo hrajete hry, tato sestava vás nezklame.


 



 


Sestava HAL3000 EliteNet obsahuje odolnou základní desku MSI, která vyžene výkon počítače do vysokých obrátek. Díky OC Genie 4 je dosaženo takřka okamžitého přetaktování a tím také optimalizace výkonu podle aktuálně probíhajících procesů. Vysoce kvalitní komponenty desky, které odpovídají standardům Military Class, vám zaručí dlouhou životnost, ideální stabilitu a chod. Samozřejmostí je zabudovaná DVD mechanika a 1TB disk pro vaše uživatelská data.


 



 


Počítač HAL3000 EliteNet do každé kanceláře nebo domácnosti. Čtyřjádrový procesor AMD zrychlí všechny procesy uvnitř počítače, takže si veškerou činnost i multimediální zábavu užijete v ideálním tempu. Práci s aplikacemi, procházení webu nebo sledování filmů vám nic nebrání. Samozřejmostí je bohatá výbava konektorů, kde nechybí porty USB 3.0 nebo HDMI. Vytvořte si výkonné pracovní centrum jednoduše u vás doma nebo v kanceláři.



Sestava navržená pro maximální multimediální zážitek a skvělý výkon i v kancelářském prostředí. Přehrajte si Vaše oblíbené filmy, zahrajte hry, rychle zpracujete rozsáhlé dokumenty, nebo si jen zasurfujte na internetu.


Počítač se skvělým výkonem díky APU s technologií Kaveri. Tyto hybridní procesory v sobě kombinují výkonná jádra procesoru s moderním a na integrované řešení neobvykle výkonným grafickým čipem.


Nový výrobní proces přinesl další snížení spotřeby a vyšší výkon v podobě vyšší frekvence a lepšího taktování.


Dostatečný výkon a cenová dostupnost jsou poznávacím znamením řady EliteNet.



KONFIGURACE

Procesor: AMD A8-7600, 3,1GHz

Operační systém: Microsoft Windows 10

Základní deska: MSI A88XM-E35 V2, A88

Grafická karta: AMD Radeon R7

Operační paměť: TEAM DDR3 4GB 1600MHz Elite

Pevný disk: Seagate Barracuda 1TB

Optická mechanika: LG DVD±R/±RW/RAM

Skříň: HAL3000 Bohemian midi tower

Zdroj: CHIEFTEC GPA-350B8 350W, 85+

Příslušenství: Genius KM-110X, drátový set




Recovery řešení
ECODESIGN
Záruka 36 měsíců


Parametry:

DVI-D (počet): 1
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.