Creative Inspire A60, reproduktory 2.0, RMS 4W

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:25102
PartNo:51MF1635AA000
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 388 Kč
Cena s DPH: 470 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Kvalitní cenově dostupné stereo
Elegantní kompaktní systém Creative A60 umožňuje kvalitní a spolehlivý přenos zvuku z přehrávače MP3, notebooku i PC. Elegantní malé reproduktory můžete umístit podle svých představ v kanceláři nebo doma. Magneticky stíněný reproduktorový systém se dvěma kvalitními 2,75” zvukovými měniči neruší obraz televizoru ani monitoru a zároveň umožňuje kvalitní přenos zvuku z obvyklých zdrojů audia. Vestavěný basový port pomáhá zvýraznit basy a dává zvuku sílu a energii.
- Reproduktorový systém 2.0, jehož konstrukce umožňuje kvalitní přenos zvuku z různých zdrojů zábavy na počítači, notebooku nebo přehrávači MP3.
- Vestavěný basový port umožňuje vynikající reprodukci basových tónů ze všech zdrojů audia.
- Díky stylovému a kompaktnímu designu lze reproduktory snadno umístit do domácích i kancelářských prostorů. Nezabírají cenné místo na pracovním stole.
- Hlavní ovládací prvek umožňuje snadné nastavení hlasitosti a výkonu.
- Elektromagnetické pole generované reproduktory je odstíněno. Reproduktory neruší televizi ani obrazovku počítače a můžete je umístit kdekoliv.
Technické specifikace
* Výkon: 2 watty RMS na kanál (2 kanály)
* Frekvenční rozsah: 90 Hz - 20 kHz
* Poměr signál/šum (SNR): 75 dB
* Hmotnost produktu: Levý a pravý reproduktor: CLE ~1,3 kg, CLA/CLI ~ 1 kg
* Rozměry (H x Š x V): 175,5 x 85 x 85 mm
* Napájení 230V
Postup při reklamaci produktů Creative Labs.
Rádi Vás informujeme, že společnost FIXIT S.A. začíná od 1.9.2011 provádět záruční a pozáruční reklamace výrobků Creative Labs na polském, českém, slovenském a maďarském trhu.
Registrace a sledování průběhu vyřizování reklamací výrobků se uskutečňuje pomocí webové aplikaci RMA společnosti Fixit. Aplikace je zpřístupněna na adrese: http://rma.fixit-service.com .
Aktuální reklamační postup k výrobkům Creative Labs lze stáhnout po registraci a následném přihlášení do aplikace - postup ve formátu PDF se nachází v oddílu Nápověda.
Partneři, kteří již dříve aplikaci RMA firmy Fixit používali, se nemusejí v systému registrovat znovu. Způsob registrace, čili přihlášení reklamace, je stejný jako u jiných výrobců, již jsou přes společnost Fixit servisováni. Veškeré informace o procesu RMA jsou k dostání na e-mailové adrese: creative@cz.fixit-service.com .
PowerSales International a FIXIT S.A. vynaloží veškerá úsilí k tomu, aby změna reklamačních postupů pro výrobky Creative Labs proběhla bez jakéhokoliv prodlení ve vyřízení reklamací a aby se přispělo k výraznému zlepšení kvality servisu výrobků CreativeLabs.
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.