Lenovo in-ear sluchátka P165 černé

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:702246
PartNo:888016076
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 244 Kč
Cena s DPH: 295 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Sluchátka Lenovo P165:

Lenovo Headset P165 jsou barevné in-ear sluchátka s in-line mikrofonem vám umožní plynule přecházet mezi hudbou a hovorem. Vhodné jako elegantní doplněk pro telefon, tablet či notebook. Součástí balení je extra audio jack adaptér kompatibilní se všemi 3,5 mm rozhraními, tři velikosti špuntů pro různé uživatele a pouzdro pro snadné přenášení.

Výhody vestavěného mikrofonu:
Výhodou vestavěného mikrofonu je možnost plynule přecházet mezi hudbou a hovorem. Všesměrové provedení zajistí, že Vás volaný kamarád, kolega nebo rodinný příslušník bude dobře slyšet.

Snadné připojení a vysoké pohodlí:
Sluchátka jsou vybaveny 3,5mm jack konektorem, který je kompatibilní se všemi přístroji vybavenými tímto rozhraním. Pohodlného nošení docílíte výběrem jednoho ze třech různě velkých špuntů, který se nejlépe přizpůsobí velikosti vašeho ucha.

Praktické provedení s nízkou hmotností:
Sluchátka jsou v provedení špuntů do uší a v balení se nachází trojice různě velkých špuntů. K nejrůznějším přístrojům se připojují prostřednictvím klasického 3,5mm jack rozhraní. Hmotnost sluchátek je pouze 13g a díky tomu je můžete brát kamkoliv na vaše cesty.

Technické parametry:
Hmotnost: 13g
Konektor: 3,5 mm jack
Délka kablelu: 1,35 m
Barva: černá
Záruka: 1 rok

Obsah balení:
Sluchátka
extra audio jack adaptér
špunty do uší

Parametry:

Barva: Černá
Záruční podmínky: 12 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.