Microsoft Lumia 640 LTE, černá

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:869672
PartNo:A00024669
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 3 674 Kč
Cena s DPH: 4 445 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Microsoft Lumia 640 LTE
Nikdy nevíte, kdy vás napadne další skvělý nápad. Buďte tedy připraveni na zachycení svojí tvořivosti telefonem, který má vše, co potřebujete pro přetavení inspirace v činy.
Život snazší
Otevřete krabicí a zapněte telefon Lumia 640 LTE. Získáte kompletní nabídku bezplatných vestavěných a okamžitě připravených služeb společnosti Microsoft. Spojte se s přáteli a rodinou pomocí aplikace Skype, užívejte si okamžitý přístup k fotografiím a hudbě v úložišti OneDrive a upravujte soubory v aplikacích Microsoft Office, ať jste kdekoli. Rovnováha mezi prací a soukromým životem je nyní snazší.
Nabušený telefon
Nabušený výkon, který vám bude stačit; telefon Lumia 640 LTE pracuje stejně rychle a efektivně, jako vy. Je to tahoun, který vás nechá soustředit se na vlastní práce v každém okamžiku díky čtyřjádrovému procesoru Qualcomm Snapdragon™ 400 a vestavěnému balíku Microsoft Office. A díky ohromné 2500 mAh baterii budete mít spousty šťávy, která vám pomůže dosáhnout více.
Zachyťte svět ostře
Chcete znovu prožít oblíbené životní okamžiky? Zachyťte je všechny pomocí kvalitní a snadno použitelné aplikace Lumia Camera a 8megapixelového zadního fotoaparátu, poté je zazálohujte na úložiště OneDrive, kde můžete uložit až 5 GB zdarma pro pozdější znovuprožití těchto okamžiků. Díky širokoúhlému fotoaparátu s přední kamerou umožněte rodině a přátelům shlédnout více z vašeho okolí jasně ve vašich bezplatných HD videohovorech Skype.
Vaše oblíbené aplikace zcela nově
Získejte všechny aplikace a hry, které chcete a nechte je oživnout na 5palcovém HD displeji. Vyberte si ze zvětšující se nabídky stovek tisíc aplikací v portálu Windows Phone Store – od Trip Advisoru přes Instagram a WhatsApp po Candy Crush Sagu. Jsou všechny k dispozici a vždy bezpečné.
Tak malý, a tak mnoho dokáže
Malé věci v životě někdy znamenají velký rozdíl. Od pohodlí funkce Action Center po kouzlo živých dlaždic – jednoduchost systému Windows Phone usnadňuje každodenní život, abyste se mohli soustředit na věci, které máte rádi.
Technické parametry:
Displej: 5""
Snímač hlavního fotoaparátu: 8 Mpix
Síť: 4G LTE
Interní velkokapacitní paměť: 8 GB
Fotoaparát na přední straně: HD 0,9 Mpix
Typ blesku: LED
Typ procesoru: Čtyřjádrový 1,2 GHz
Maximální doba hovoru (3G): 17,5 hodin
Kompletní informace najdete na: http://www.microsoft.com/cs-cz/mobily/telefon/lumia640-lte

Parametry:

Konstrukce: Dotykový displej
Operační systém: Windows Phone 8
Úhlopříčka displeje: 5.0"-5.9"
Typ displeje: IPS
Rozlišení displeje: 1280 x 720
Počet jader: 4
Operační paměť: 1 GB
Interní paměť: 8 GB
Integrovaný fotoaparát: s rozlišením 8-9.9 Mpix
Funkce: Wi-Fi
Funkce: GPS
Funkce: BlueTooth
Funkce: HD Video
Funkce: Přední kamera
Funkce: Přisvětlovací dioda
Funkce: LTE
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.