HP HD 4310 Webcam - CAMERA

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:508200
PartNo:H2W19AA#ABB
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 130 Kč
Cena s DPH: 1 367 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Využijte možnosti okamžitého připojení a komunikace pomocí špičkové webové kamery HP HD 4310. Nabízí 3stranné videohovory, záznam videa(1) a širokoúhlý obraz v rozlišení HD 1080P, který zajistí vysokou kvalitu. Funkce automatického ostření a expozice udržuje obraz vždy ostrý a jasný.
- Pokročilá webkamera HP HD 4310 funguje s většinou služeb zprostředkujících videohovory. 3stranný videochat propojí uživatele v síti. Slučuje kontakty do jednoho místa. Sdílí plochu. Lze také velmi snadno odesílat obsah do sociálních sítí.(1,2)
- Webová kamera HP HD 4310 nabízí skvělé funkce pro zvýšení kvality obrazu. Širokoúhlý obraz 1080P zvyšuje kvalitu videa. Automatické ostření udržuje obraz vždy ostrý. Exkluzivní technologie HP TrueVision se automaticky přizpůsobuje měnícímu se světlu.
- Webová kamera HP HD 4310 plná funkcí. Univerzální svorka umožňuje uchycení kdekoli. Otočení o 360° a naklonění o 30°. Směrový mikrofon potlačuje hluk na pozadí. Máte také k dispozici skvělé zvláštní efekty a vzdálené monitorování.
- Hladké linie. Stylový a jednoduchý tvar. Důraz na špičkovou kvalitu. Malá váha a výjimečně kompaktní rozměry. Webová kamera HP HD 4310 je jako malé mistrovské dílo, které šetří místo a přidá vašemu prostředí prvek elegance.
Co je obsaženo v krabici:
- Webová kamera HP HD 4310
- příručka Začínáme
- disk CD se softwarem a ovladači
- záruční list

*(1) Je třeba nainstalovat dodaný software.
*(2) Jsou vyžadovány internetové služby (nutno zakoupit samostatně).

Váha: 0,065 kg
Záruční podmínky: 12 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.