D-Link DIR-615 Wireless N Home Router+4xLAN Switch

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:192918
PartNo:DIR-615/E
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 616 Kč
Cena s DPH: 745 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Bezdrátový N domácí smerovac D-Link DIR-615
je zarízení kompatibilní s normou 802.11n, které je urceno pro uživatele, kterí požadují vyšší výkon síte za nejlepší cenu. Po pripojení smerovace DIR-615 ke kabelovému nebo DSL modemu budou moci uživatelé sdílet svoje vysokorychlostní pripojení k Internetu s kýmkoli v síti a vytvorit bezpecnou bezdrátovou sít pro sdílení fotografií, hudby, videa, tiskáren a prehrávacu digitálních médií v celé domácnosti.

Vysoký výkon a pokrytí celého domu
Bezdrátový N domácí smerovac DIR-615, založený na normě 802.11n, vysílá a prijímá nekolik proudu dat pomocí 2x2 antén, tzn. technologie MIMO (rychlost až 300Mbit) a zajištuje dokonalé pokrytí celé domácnosti bez mrtvých zón. Uživatelé vybavení notebookem nebo stolním pocítacem s bezdrátovým sítovým adaptérem rady Wireless N mohou být trvale pripojeni k síti prakticky z libovolného místa svého domu.

Technologie Wireless N funguje také s dosavadními bezdrátovými zarízeními, založenými na starších normách 802.11g a 802.11b.
Tento smerovac uplatnuje také politiku „dobrého souseda“, které zajištuje, že nebude rušit okolní síte. Toho je dosaženo zmenšením používaného rádiového spektra, pokud je v blízkosti zarízení detekována stávající 802.11g/b sít.

Zjednodušení zabezpecení bezdrátového prenosu
Smerovac podporuje standard Wi-Fi Alliance pro zabezpecení bezdrátové síte pouhým stisknutím tlacítka. Pomocí Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) se automaticky vygenerují název bezdrátové síte (SSID) a šifrovací klíce a odešlou se do klientských zarízení. Uživatelé si nemusí pamatovat složitá hesla a nekolikrát je zadávat. To znacne zjednodušuje proces nastavení zabezpecení bezdrátové síte.

DIR-615 prošel dukladným testováním, aby získal schválení pro provoz s Microsoft® Windows Vista™.
S tímto smerovacem budou moci uživatelé plne využívat všech výhod nového operacního systému, napríklad vyhledávání a správu zarízení pomocí funkcí Network Explorer a Network Map ve Windows Vista™.

Smerovac je kompatibilní také se službou Xbox Live®.
Uživatelé tak získají jednoduché nastavení a správu síte, spolehlivý audio a video streaming, vestavenou diagnostiku síte a spolehlivé pripojení k Internetu pro prenos dat, on-line hraní a volání pres VoIP.

Snadná instalace
DIR-615 muže být použit pro každý typ internetového pripojení - pomocí ADSL (modem není priložen), kabelového rozvodu nebo prostrednictvím obdobných služeb nabízených poskytovateli pripojení k Internetu (ISP).

Pruvodce D-Link Click’n Connect (DCC) dovoluje každému bez jakýchkoli predbežných odborných znalostí nainstalovat smerovac a pripojit se k Internetu behem pár minut. Stací spustit CD dodávaný se zarízením a uživatel je behem nekolika jednoduchých kroku proveden postupy pro fyzické pripojení zarízení (pripojení napájení a kabelu), konfiguraci nastavení bezdrátové síte, zabezpecení a pripojení k ISP.

Snadné zabezpecení
DIR-615 podporuje nejnovejší funkce pro zabezpecení bezdrátové síte, které pomáhají zabránit neoprávnenému prístupu pres bezdrátovou sít nebo Internet. Podpora standardu WEP, WPA a WPA2 zarucuje, že je možné použít nejlepší možný zpusob šifrování bezdrátove prenášených dat, zatímco dvojitý aktivní firewall (SPI a NAT) chrání pred potenciálními útoky z Internetu.

Certifikace pro návrh 2.0
DIR-615 získal od Wi-Fi Alliance® certifikaci pro „návrh 2.0“. To je zárukou soucinnosti mezi 802.11n produkty, dodržování bezpecnostních protokolu a zpetné kompatibility s predchozími generacemi Wi-Fi zarízení vcetne oblíbených 802.11g produktu.

1 Maximální rychlost bezdrátového prenosu vychází ze specifikací standardu IEEE 802.11g a návrhu standardu 802.11n. Rychlostí podle standardu 802.11n lze dosáhnout pri provozu s dalšími produkty D-Link Wireless N. Skutecná rychlost se bude lišit. Na rychlost prenosu dat mohou mít negativní vliv podmínky v síti a faktory prostredí, napríklad objem sítového provozu, stavební materiály a konstrukce, režie síte atd.



* Založen na normě IEEE 802.11n (plná rychlost - tzn. až 300Mbit)
* Zpětně kompatibilní s bezdrátovými sítěmi 802.11g/11b
* 1x 10/100 Mb/s WAN port
* 4x 10/100 Mb/s LAN porty
* NAT a SPI (Stateful Packet Inspection) firewall s VPN pass-through
* Filtrování obsahu s blokováním URL a časovým rozvrhem
* Dynamický DNS
* Snadné zabezpečení bezdrátové sítě pouhým stisknutím tlačítka (Wireless Protect Setup)
* Podpora pro 802.1X RADIUS
* Snadná instalace pomocí průvodce D-Link Click’n Connect (DCC)
* Správa přes webové rozhraní
* 2 fixní antény


Parametry:

Rychlost LAN max.: 100 Mbps
Počet LAN portů: 4
Záruční podmínky: 24 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.