TP-Link Archer C50 - bezdrátový Dual Band Router, 300+867Mbps, 2.4+5GHz, 1x WAN, 4x LAN, 802.11ac, a, b, g, n

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:932987
PartNo:Archer-C50
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 826 Kč
Cena s DPH: 1 000 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

TP-LINK Archer C50 přichází s novou generací standardu Wi-Fi - 802.11ac, 3krát rychlejší než rychlost bezdrátového standardu N. Zajišťuje kombinovanou rychlost bezdrátového přenosu dat až 1,75 GBit/s. Díky bezdrátové rychlosti 300Mbit/s v pásmu 2,4 GHz a 867Mbit/s v čistém pásmu 5 GHz a je Archer C50 dokonalou volbou pro plynulé streamování HD videa, online hraní her a jiné úlohy vyžadující velkou šířku pásma.




1,2GBit/s dvoupásmové připojení pro práci a zábavu bez přerušení


Archer C50 nabízí možnost přenosu v obou pásmech 2,4 GHz a 5 GHz a poskytuje tak výkonné bezdrátového připojení. Simultánní duální pásmo nabízí flexibilitu dvou vyhrazených sítí – několikanásobnou šířku pásma pro vaše potřeby. Jednoduché úkoly, jako jsou odesílání e-mailů nebo surfování na internetu, mohou být zajišťovány v pásmu 2,4 GHz, zatímco úkoly náročné na šířku pásma, jako jsou on-line hraní her nebo streamování HD videa, mohou být provozovány v pásmu 5 GHz – vše najednou.





2 externí antény pro optimální pokrytí


Vysoká kvalita technologie 2 externích antén zaručuje vysoké rychlosti i na větší vzdálenosti. Tato technologie zajišťuje optimální bezdrátové pokrytí kdekoliv ve vaší velké domácnosti nebo v kanceláři.




Snadné ukládání a sdílení pomocí USB portu


Pomocí USB portu 2.0 můžete lokálně sdílet tiskárnu, sdílet soubory a média prostřednictvím síťových zařízení nebo vzdáleně přes FTP server.





Podpora IPv6


Router Archer C50 podporuje IPv6, internetový protokol nové generace, který vám pomůže v budoucnosti zabezpečit vaši síť.





Obsah balení



  • Zařízení

  • Napájecí adaptér

  • Ethernetový kabel

  • (2) odnímatelné antény


Parametry:

Rychlosti WAN: (1) 10/100Mbps
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.