TP-Link EAP220

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:902511
PartNo:EAP220
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 208 Kč
Cena s DPH: 1 462 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Podnikový přístupový bod TP-LINK EAP220 poskytuje flexibilní, snadno implementovatelné, spravovatelné a silné řešení zabezpečení podnikové bezdrátové sítě. Konstrukce pro snadné uchycení na stěnu nebo strop. Konfigurace a správa WLAN jsou zjednodušeny díky softwaru pro centralizovanou správu. Model EAP220 má také kaptivní portál a automatickou VF správu, takže je ideální pro náročná podniková prostředí s vysokou hustotou, jako jsou školní areál, hotely, nákupní střediska a kanceláře.




Flexibilní umístění - konstrukce pro snadné uchycení a PoE

Vzhled připomínající stropní svítidlo a konstrukce pro snadné uchycení umožňují snadnou instalaci na jakoukoliv stěnu nebo strop, kde splyne s většinou interiéru. Model EAP220 podporuje napájení přes aktivní PoE 802.3at a umožňuje tak snadné a flexibilní zapojení.





Jednoduchá správa Wi-Fi na podnikové úrovni s možností nastavení – řídicí software EAP

Řídicí software EAP představuje cenově efektivní řešení „centralizované správy“ pro bezdrátové sítě malých a středních podniků (SMB). Tento software umožňuje správcům snadno spravovat stovky přístupových bodů EAP z jakéhokoliv počítače v síti. Nabízí funkce správy jako jsou centralizovaná konfigurace, monitorování v reálném čase, grafická analýza síťového provozu a dávkové aktualizace firmwaru.








Výkonný a intuitivní software:

  • Bezplatný řídící software, není potřeba žádný další hardwarový ovladač

  • Snadné použití bez nutnosti speciálního zaškolování

  • Možnost nahrání půdorysu pro intuitivnější správu Wi-Fi

  • Dávková aktualizace firmwaru pro efektivnější správu

  • Pokročilé funkce zabezpečení včetně kaptivního portálu a detekce nebezpečného přístupového bodu



Vizuální monitorování sítě:

  • Intuitivní zobrazení provozu každého přístupového bodu v síti

  • Grafické zobrazení aktivit klientů připojených k síti

  • Vizuální analytika celkového využití sítě a rozdělení provozu





Účinné ověřování hostů – kaptivní portál

Kaptivní portál poskytuje pohodlný způsob autentizace hostů bezdrátové sítě. Kaptivní portál vyžaduje, aby uživatelé před povolením přístupu k síti provedli určité akce. Požadovaná akce musí být ověřena externím portálovým serverem nebo pomocí vlastní databáze správce, kterou lze jednoduše prohlížet a odsouhlasit přijatelné podmínky používání, nebo do které lze zadat uživatelské jméno a heslo.




Řešení silného zabezpečení – několik zabezpečovacích opatření Wi-Fi

Přístupový bod EAP225 podporuje zabezpečení Wi-Fi na podnikové úrovni, včetně šifrování WPA / WPA2-enterprise šifrování a 802.1X radius. Kromě toho, funkce jako Multi-SSID, Wireless Isolation, filtrování MAC adres a detekce nebezpečného přístupového bodu přispívají ke snížení bezpečnostních hrozeb.




Lze použít v prostředí více uživatelů – určený pro podniková řešení

Díky konstrukci pro snadnou montáž, napájení PoE, softwaru pro centrální správu, kaptivnímu portálu, zabezpečení podnikové úrovně a hardwaru podnikové třídy je model EAP220 speciálně určen pro nejnáročnější podniková prostředí s vysokou hustotou, jako jsou školy, hotely a podniky.



Obsah balení


  • EAP220 jednotka

  • Napájecí adaptér

  • Kit k přichycení na strop

  • CD

  • Instalační průvodce


Parametry:

Hloubka [mm]: 180
Záruční podmínky: 60 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.