Dell brašna Professional Topload pro notebooky do 14"

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:767631
PartNo:460-BBMO
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 203 Kč
Cena s DPH: 1 456 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Klasická brašna pro profesionály
Profesionální brašna Dell s přístupem shora je spolehlivá, lehká brašna pro profesionály, kteří hledají efektivní a bezpečnou možnost přenášení notebooku, tabletu a příslušenství. Do několika kapes lze uspořádat dokumenty a příslušenství, a přihrádky pro notebook a tablet ochrání vaše elektronická zařízení.
Polstrované přihrádky udržují zařízení v bezpečí
Ve vyhrazené přihrádce na notebook s kvalitním polstrováním je váš notebook Dell v bezpečí. Přihrádku lze nastavit na vhodnou velikost. Vlněná polstrovaná kapsa na tablet představuje další stupeň ochrany vašeho tabletu Dell Venue a ochrání displej tabletu před poškrábáním.
Spousta místa pro ukládání příslušenství
V přední přihrádce s vícesegmentovými vnitřními kapsami budete mít telefony, nabíječky, klíče, pera a další malé předměty uspořádané a po ruce. V brašně je také samostatný rozdělený prostor na složky a dokumenty.
Pohodlné nabíjení v zavazadle
Vyhrazená přihrádka s průchodkou pro kabel slouží k uložení přenosné nabíječky baterie (prodává se samostatně), která umožňuje nabíjení notebooku na cestách, aniž byste ho museli vytahovat.
Trvanlivá nylonová konstrukce
Profesionální brašna Dell s přístupem shora má polstrované rukojeti a polstrovaný ramenní popruh pro pohodlné nošení. Popruh na zavazadlo slouží k připevnění brašny k pojízdnému zavazadlu. Trvanlivý nylonový vnější povrch brašny je voděodolný a dostatečně splňuje nároky každodenního používání.
Vhodné pro 14palcové notebooky Dell
Brašna je určena pro notebooky s displejem do velikosti 14 palců.
Záruční podmínky: 1 rok(y)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.