HP 350 Black Ink Cart, 4,5 ml, CB335EE (200 pages)

HP 350 Black Ink Cart, 4,5 ml, CB335EE (200 pages)
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:75200
PartNo:CB335EE#BA3
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 551 Kč
Cena s DPH: 667 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Tiskněte s HP
Na dokumenty můžete bez obav použít zvýrazňovač – vylepšený černý inkoust zajišťuje vyšší odolnost proti rozmazávání při použití zvýrazňovače a také výraznější černý text. Díky vynikající odolnosti vůči vyblednutí lze dokumenty a důležité listiny archivovat po celá desetiletí.
Popis produktu
Užívejte si společenského života! Chcete bezproblémovou kazetu, která tiskne, kdykoli potřebujete. Černá inkoustová tisková kazeta HP 350 s originálním inkoustem HP je praktickým řešením vašich potřeb při běžném tisku. Získáte vynikající kvalitu a spolehlivost výrobků HP.
Pro občasný tisk menších objemů dokumentů zvolte černou inkoustovou tiskovou kazetu HP 350 s originálním inkoustem HP. S originálním spotřebním materiálem HP, který splní vaše požadavky na tisk a nezatíží váš rozpočet, zvolíte to pravé. Získejte spolehlivost výrobků HP za dostupnou cenu.
Černá inkoustová tisková kazeta HP 350 s inkoustem Vivera podává výsledky v kvalitě laserové tiskárny a je vhodná pro běžný tisk. Při volbě této originální inkoustové kazety HP navržené pro občasný tisk menšího množství dokumentů oceníte výhody jejího použití.
Technická specifikace
Typ spotřebního materiálu: Inkoust

Barva: Black

Výtěžnost: 200

Rozměry (Š x H x V): 116 × 36 × 115 mm

Kompatibilní zařízení: Řada multifunkčních tiskáren HP Officejet J5700, HP Photosmart C5200, HP Photosmart C4300, HP Photosmart C4200, řada tiskáren HP Deskjet D4200

Parametry:

Tisková technologie: Inkoustová
Typ produktu spotřebního materiálu: Černá cartridge/toner/páska
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.