SONY DSC-RX10 II Digitální fotoaparát s objektivem Carl Zeiss®

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1000033
PartNo:DSCRX10M2.CE3
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 23 635 Kč
Cena s DPH: 28 598 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Široký zoom, záznam v rozlišení 4K a mimořádně zpomalený záběr
Pokročilý fotoaparát s 8,3násobným optickým zoomem, videozáznamem v rozlišení 4K , a novým složeným snímačem CMOS typu 1.0 nabízí závěrku s mimořádně vysokou rychlostí až 1/32000 s pro fotografování a neuvěřitelný 40x zpomalený záznam pro nahrávání videozáznamů.
•Nový snímač CMOS Exmor RS® s 20,2 (efektivního) megapixelu typu 1.0
•Objektiv ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-200 mm, F2,8 s vysokou světelností
•Možnost mimořádně rychlého snímání
Snímač CMOS Exmor RS® typu 1.0 s 20,2 (efektivního) megapixelu
První složený obrazový snímač CMOS typu 1.0 s čipem DRAM na světě umožňuje nahrávání až 40x zpomaleného záznamu s mimořádně rychlou závěrkou 1/32000 překonávající možnosti vnímání lidského oka. Rozšířené elektronické obvody nabízejí vyšší kapacitu zpracování signálu a více než pětinásobnou rychlost čtení než u klasických modelů.
Procesor BIONZ X™ pro skvělé detaily a struktury
Digitální fotoaparáty proměňují světlo zachycené snímačem na digitální obraz. Technologie, která podporuje tuto konverzi, je stejně důležitá jako objektiv a snímač s vysokým rozlišením. Proto je fotoaparát RX10 II vybaven jedinečným procesorem BIONZ X™, který nabízí přirozenější detaily, realističtější snímky, bohatší barevnou škálu a nižší úroveň šumu při pořizování fotografií i videí.
Objektiv ZEISS® Vario-Sonnar® T* F2,8 se zoomem a vysokou světelností
Objektiv se zoomem ZEISS® Vario-Sonnar® T* nabízí vysokou konstantní světelnost F2,8 v celém rozsahu zoomu 24–200 mm . Objektiv složený ze 7 asférických členů dokáže zachytit úžasné miniatury a proměnit videozáznamy i snímky ve skutečná umělecká díla. Profesionální manuální kroužek funguje jako ovladač přiblížení a clony (s možností zapnutí či vypnutí zvuku pro tichý chod).
Přímé nahrávání videozáznamů v rozlišení 4K pouze pomocí fotoaparátu
Fotoaparát RX10 II dokáže nahrávat velmi přesná videodata v rozlišení 4K přímo na vloženou paměťovou kartu a přitom efektivně potlačuje zubaté okraje i efekt moiré. Moderní technologie LSI zvládne velké objemy dat díky čtení plného počtu pixelů ve vyšších rychlostech a pomáhá fotoaparátu potlačit zkreslení obrazu pohybujících se objektů efektem pohybující se clony.
Mimořádně pomalý pohyb – až 40x
Pomocí tohoto voliče režimů pohodlně nastavíte vysokou snímkovou frekvenci a jednoduše pořídíte mimořádně zpomalený videozáznam zachycující akci ve zlomcích sekundy. V nabídce jsou snímkové frekvence 960 / 1000 sn./s, 480 / 500 sn./s nebo 240 / 250 sn./s (NTSC / PAL) pro rychle se pohybující objekty. Kvalita obrazu se blíží Full HD při frekvenci 240 / 250 sn./s a HD při frekvenci 480 / 500 sn./s v režimu Quality Priority. K dispozici je také režim koncové spouště, který začíná nahrávat 2 až 4 sekundy před stisknutím tlačítka nahrávání, takže nikdy nezmeškáte rozhodující okamžik.

Parametry:

České menu (kompakty): Ano
Hmotnost (kompakty): > 250 g
GPS modul (kompakty): Ne
Výrobce (kompakty): Sony
Efektivní rozlišení (kompakty): 20 - 24 Mpx
Optický zoom (kompakty): 7 - 10,9 x
Úhlopříčka displeje (kompakty): 3"
Širokoúhlý objektiv (do 30mm) (kompakty): Ne
Makro zaostření (kompakty): 4 - 8 cm
Vnitřní paměť (kompakty): Ne
Paměťové médium (kompakty): SD/SDHC/SDXC
Optická stabilizace (kompakty): Ano
Videozáznam (kompakty): 4K
Konektor na externí blesk (kompakty): Ne
Otočný/výklopný LCD (kompakty): Výklopný
Manuální expozice (kompakty): Ne
Barva fotoaparátu (kompakty): Černá
Hledáček (kompakty): Žádný
Záznam formátu RAW (kompakty): Ano
Napájení (kompakty): Akumulátor
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.