Sony DSC-RX100M4 20,1 Mpix, WiFi, NFC, hledáček EVF

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:909780
PartNo:DSCRX100M4.CE3
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 19 198 Kč
Cena s DPH: 23 229 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

RX100 IV – NEPŘEKONATELNÁ RYCHLOST
Odhalte dramatické momenty a zázraky, které lidské oko nedokáže postřehnout. Vytáhněte z kapsy mimořádně rychlý nový model Sony RX100 IV a využijte neomezené možnosti fantazie.

Vlastnosti a funkce DSC-RX100M4
*Lepší snímky, než je lidské oko schopné postřehnout - Uvnitř kompaktního modelu RX100 IV se nachází první složený obrazový snímač CMOS typu 1.0 s připojenou pamětí na světě – mimořádný vynález v oblasti snímání obrazu. Dokáže vám odhalit zázraky ve 40x zpomaleném záznamu, s mimořádně rychlou 1/32000s závěrkou omezující zkreslení nebo s pohodlným filmovým rozlišením 4K. Objevujte nekonečnou svobodu zobrazování, která překoná veškeré vaše představy.
*Podívejte se na svět novýma očima v režimu 40x zpomaleného záznamu - Technologie nahrávání vysokou snímkovou rychlostí (HFR) až 960 sn./s 6, původně vyhrazená profesionálním přístrojům, umožňuje přehrávání rychlých pohybů, které lidské oko nedokáže postřehnout, v mimořádně pomalém režimu. Funkce nabízí různá nastavení podle typu aktivit a umožňuje nahrávání profesionálních videozáznamů skrytého světa kolem nás.
*Svět zázraků zachycený při 1/32000 s - Mimořádně rychlá závěrka omezující zkreslení až do 1/32000 s umožňuje zachytit i velmi rychlý pohyb bez zkreslení obrazu efektem pohybující se clony.
*Snímejte i za jasného světla - Mimořádně rychlá závěrka omezující zkreslení nabízí různé možnosti snímání až do EV 19. Můžete fotografovat i za velmi jasných podmínek dokonce i s rozostřeným pozadím.
*Velmi rychlé souvislé fotografování - I přes vysoké rozlišení 20,1 MP disponuje fotoaparát rychlým odečtem umožňujícím trvalé snímání rychlostí až 16 sn./s bez výpadků. Zachytíte tak rozhodující okamžiky, aniž by vám nějaká akce unikla.
*Videa ve 4K přímo ve vaší kapse - Vychutnejte si videa ve 4K – mimořádně realistické filmové rozlišení 4K je nyní k dispozici u běžných záznamů 4K o délce do 5 minut. Profesionální kodek XAVC S zajišťuje nádherný záznam s vysokou přenosovou rychlostí.
*Čistota a přesnost - Zasouvací hledáček XGA OLED Tru-Finder™ je u fotoaparátu této velikosti výjimkou. Elektronický hledáček je opatřen speciální povrchovou vrstvou ZEISS® T* a nabízí čistý obraz na celé ploše.
*Nezbytné vybavení pro nezapomenutelné snímky - Už si nemusíte plnit brašnu množstvím příslušenství. Kapesní model RX100 IV nabízí všechny nezbytné profesionální funkce přímo ve výbavě. Máte k dispozici vše, co potřebujete, a s tím i svobodu vydat se kamkoli a zachytit úžasné momenty v nezapomenutelných snímcích.

Parametry:

Objektiv: Objektiv ZEISS® Vario-Sonnar® T*
Napájení: Li-Ion akumulátor
Konektor USB: 2.0
WiFi: Ano
Záruční podmínky: 24 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.