Kingston flash disk 16GB DT SE9 G2 USB 3.0 (čtení, zápis: 100, 15MB, s) kovový

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:830818
PartNo:DTSE9G2/16GB
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 159 Kč
Cena s DPH: 192 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


Lehký a stylový disk USB 3.0.
Flash disk DataTraveler SE9 G2 USB 3.0 od společnosti Kingston nabízí možnost ukládání, přenosu a sdílení až 128GB vašich oblíbených fotografií, videí, hudebních a dalších souborů. Stylový design bez krytky je zárukou, že krytku neztratíte, mimořádně kompaktní provedení bude vyhovovat jakémukoli životnímu stylu.
DataTraveler SE9 G2 nyní nabízí vysokou rychlost standardu USB 3.0 a tím pádem úsporu času při přenášení, sdílení či ukládání souborů. Trvanlivé a oblíbené kovové pouzdro s pevným kroužkem na klíče lze upravit doplněním loga a/nebo digitálních souborů propagujících vaši organizaci či značku.
Disk DataTraveler SE9 se opírá o pětiletou záruku a pověstnou spolehlivost produktů společnosti Kingston.
Design bez krytky
DataTraveler SE9 G2 se vyznacuje lehkým designem bez krytky a mimorádne kompaktním provedením, díky kterému mužete s sebou disk brát úplne všude.
Vysoké rychlosti
Pusobivé výkony USB 3.0 znamenají, že již nebudete muset cekat, až se dokoncí prenos dat. Pro vaše pohodlí je disk DataTraveler SE9 G2 zpetne kompatibilní se systémy USB 2.0.
Možnost prizpusobení
Prizpusobte disky DataTraveler SE9 G2 doplnením loga a/nebo digitálních souboru propagujících vaši organizaci.
Záruka
Pro váš ješte vetší klid se disk DataTraveler SE9 opírá o petiletou záruku, bezplatnou technickou podporu a povestnou spolehlivost, díky které je Kingston špickou v oblasti pametí.
Záruční podmínky: 60 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.