Seagate FireCuda 2,5" - 1TB SSHD hybridní, 5400rpm, SATA-III, 8GB, 128MB

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1101197
PartNo:ST1000LX015
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 636 Kč
Cena s DPH: 1 980 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Seagate FireCuda
Velmi rychlý hybridní 2,5" pevný disk společnosti Seagate s kapacitou 1 TB, který kombinuje rychlou flash paměť s klasickými plotnami pevného disku. Je speciálně navržen pro uživatele, kteří žádají od počítače nekompromisní výkon, který je navíc podtržený příznivou spotřebou (jen 1.6/1.7 W při čtení/zápisu).
Příkladný výkon díky kombinaci technologií
Disk s 5400 otáčkami za vteřinu dosahuje příkladných přenosových rychlostí, které šplhají ke 140 MB za sekundu. Protože jednotka spojuje výhody klasických pevných disků a SSD, dosahuje několikanásobně vyšší rychlosti při načítání a spouštění aplikací v porovnání s běžnými harddisky.
Klíčové vlastnosti
Hybridní interní disk s kapacitou 1 TB a plotnami, které rotují rychlostí 5400 otáček za minutu. FireCuda komunikuje s vyrovnávací pamětí o kapacitě 128 MB. Podporuje rozhraní SATA III. Přenosová rychlost dosahuje 140 MB za sekundu. Disk vyniká přístupovou dobou, s jakou nabízí aplikace včetně her. Ta je až několikanásobně nižší v porovnání s běžným pevným diskem.

Záruční podmínky: 60 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.