WD PURPLE WD10PURZ 1TB SATA, 600 64MB cache, Low Noise

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1184621
PartNo:WD10PURZ
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 366 Kč
Cena s DPH: 1 653 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Disky WD Purple jsou navrženy pro dohledové systémy v domácnostech, domácích kancelářích a malých firmách vybavených až 64 kamerami s vysokým rozlišením.



Jaký je rozdíl mezi stolním diskem a diskem WD Purple?


Disk WD Purple je určený zejména pro řešení dohledových systémů DVR a NVR s nepřetržitým provozem a je optimalizovaný o technologii AllFrame 4K™ pro zajištění přehrávání a výkonu systému. Disky WD Purple podporují až trojnásobné pracovní zatížení v porovnání se stolními disky a zvládají tak lépe zpracovávat vyšší nároky dohledových systémů využívajících video.




Jednoduché zálohování a upgradování


Software Acronis True Image WD Edition, který je zdarma k dispozici ke stažení, dokáže klonovat disky a zálohovat váš operační systém, aplikace, nastavení a všechna vaše data.




Méně je více


Nízká spotřeba energie je v prostředí nepřetržitého provozu s vysokou teplotou zásadní. Technologie IntelliSeek pomáhá redukovat poškození v důsledku okolního hluku a vibrací.




Klíčové vlastnosti


Jedná se o pevný disk s kapacitou 1 TB a velikostí 3,5“ určený pro dohledové systémy. Využívá rozhraní SATA 6 Gb/s. Pracuje při 5 400 ot./min. Poskytuje přenosovou rychlost 110 MB/s. Je vybaven vyrovnávací pamětí 64 MB. Podporuje až 64 kamer. Jeho roční pracovní zatížení je 180 TB.


Parametry:

Kapacita pevného disku (v GB): 1000
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.