WD HDD Blue 3.5" 1TB - 7200rpm, SATA-III, 64MB

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1870589
PartNo:WD10EZEX
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 955 Kč
Cena s DPH: 1 155 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


Vyšší standard úložiště
Zrychlete úložiště svého počítače disky WD Blue navrženými výhradně pro stolní počítače a počítače All-In-One s řadou možností kapacity pro ukládání.
Interní pevné disky WD Blue poskytují vynikající spolehlivost pro práci v kanceláři a pro webové aplikace. Jsou ideální k rozšíření úložné kapacity stolních počítačů a využití v kanceláři.
Zvýšení výkonu počítače
Zajistěte pro svůj počítač zvýšení výkonu a úložiště zkombinováním pevného disku s jednotkou SSD, aby se maximalizovala rychlost přístupu k datům a jednotky WD Blue pro až 6 TB další kapacity.
Plán pro budoucnost
Digitální kamery zaznamenávající video ve velmi vysokém rozlišení 4K při 30 snímcích za sekundu vyžadují mnoho místa v úložišti. S 6TB diskem se práce se všemi médii stane hračkou.
Důvěřujte společnosti WD
Všechny disky WD Blue s legendární spolehlivostí jsou navrženy, testovány a vyrobeny s ohledem na dlouhou životnost a vztahuje se na ně 2letá omezená záruka.
Bezdotyková technologie uložení hlavy NoTouch™
Záznamová hlava se nikdy nedotýká povrchu disku. Díky tomu se hlava i samotný disk méně opotřebovávají. Současně je tím zajištěna lepší ochrana disku při přepravě.
Výměna disku je snadná
Proveďte bezproblémovou migraci stávajícího systému na nový disk Western Digital pomocí softwaru Acronis® True Image™ WD Edition, který je k dispozici ke stažení zdarma na stránkách podpory
společnosti Western Digital. Tento software vám umožní zkopírovat všechna data na nový disk, můžete tedy získat veškeré výhody nového disku bez nutnosti znovu instalovat operační systém.
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.