Logitech® Wireless Keyboard K360 - EER - Czech layout_

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:674519
PartNo:920-003090
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 934 Kč
Cena s DPH: 1 130 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Bezdrátová klávesnice Logitech® Wireless Keyboard K360. Elegantní, pohodlná a zároveň kompaktní.
Budete moci psát pohodlněji s rozložením kláves, na které jste zvyklí, na klávesnici, která se snadno vejde do vaší kanceláře, obýváku, nebo kamkoli, kde používáte počítač.
Jednoduchost v celé své kráse. Baterie s životností až tři roky prakticky odstraňuje nutnost jejich výměny.* Nastavení je také hračka. Stačí zapojit přijímač, vytáhnout jazýček baterie, a můžete začít posílat smajlíky vašim přátelům.
Chcete zesílit hlasitost klipu z YouTube™? Nebo rovnou přejít na Amazon® nebo váš profil na Facebooku®? Nejčastěji prováděné činnosti jsou na dosah ruky.
Kombinace spolehlivosti kabelového připojení s volností pohybu bezdrátové technologie – to vše a navíc ještě šifrování vašich informací.
Klávesnice je navíc vždy připravena k použití. Navíc můžete snadno připojit další kompatibilní myš, klávesnici nebo numerickou klávesnici – bez potíží s několika přijímači USB.
Bezdrátová klávesnice Logitech® Wireless Keyboard K360. Elegantní, pohodlná a zároveň kompaktní. Budete moci na vašem notebooku či netbooku psát pohodlněji s rozložením kláves, na které jste zvyklí - navíc v úsporném provedení, které je asi o 20% menší, než naše běžné klávesnice. Prakticky bezproblémová klávesnice s životností baterií až tři roky a nastavením pomocí technologie plug-and-play, které zabere jen chvíli. Nejčastěji prováděné činnosti budou navíc snadnější díky šesti přístupovým klávesám a 12 programovatelným funkčním klávesám.** Pokročilé bezdrátové připojení Logitech Advanced 2,4 GHz nabízí spolehlivost kabelu a pohodlí a volnost pohybu bezdrátové technologie - to vše díky miniaturnímu přijímači Logitech Unifying, který je tak malý, že zůstává zapojen v notebooku a umožňuje připojení dalších kompatibilních zařízení.
* Výpočet životnosti baterií klávesnice vychází z předpokládaného počtu dvou milionů úhozů za rok v kancelářském prostředí. Uživatel může zaznamenat jiné hodnoty.
** Programování kláves vyžaduje program Logitech SetPoint™ (Windows®), který je k dispozici ke stažení na stránce www.logitech.com/downloads.
Bezdrátová klávesnice Logitech® Wireless Keyboard K360
Elegantní, pohodlná a zároveň kompaktní.
- Více pohodlí při psaní v úsporném provedení
- Žádné nepříjemnosti díky životnosti baterií až tři roky* a snadnému nastavení
- Okamžitý přístup k nejčastěji prováděným činnostem
* Výpočet životnosti baterie klávesnice vychází z předpokládaného počtu dvou milionů úhozů za rok v kancelářském prostředí. Uživatel může zaznamenat jiné hodnoty.
Obsah balení
Klávesnice
USB přijímač
2 baterie typu AA (předinstalované)
Uživatelská dokumentace
Tříletá záruka a plná podpora produktu od výrobce

Parametry:

Typ: Bezdrátová s příjímačem
Herní: Ne
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.