Canon LBP-7110Cw (COLOR, 12 str., min., network, A4)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:519794
PartNo:6293B003
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 3 760 Kč
Cena s DPH: 4 550 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

i-SENSYS LBP7110Cw
Tato kompaktní laserová tiskárna pro formát A4 nabízí barevný i černobílý tisk rychlostí až 14 str./min. Zásluhou vestavěného modulu Wi-Fi představuje ideální volbu pro malé firmy, které požadují konzistentní, vysoce kvalitní výsledky.

Výhody
Barevný výstup formátu A4 v profesionální kvalitě

Elegantní nízkoprofilový design ideální pro malé firmy

Dokonalá pro sdílení v malých pracovních skupinách

Černobílý i barevný tisk rychlostí 14 str./min

Rozlišení tisku až 1 200 × 1 200 dpi

Připojení Wi-Fi

Barevné kazety „vše-v-jednom“

Vytvářejte trvale jedinečné výtisky
Malé kanceláře a pracovní skupiny mohou vytvářet barevné laserové výtisky formátu A4 s profesionální kvalitou. Tiskárna LBP7110Cw se vyznačuje rozlišením tisku 1 200 × 1 200 dpi, takže je ideální pro vytváření vysoce kvalitních, plně barevných prodejních a marketingových materiálů nebo dokumentů obsahujících jemnou grafiku a drobné texty. Pomocí tiskárny LBP7110Cw lze snadno trvale dodávat působivé výsledky bez nákladů na outsourcing pro důležité tiskové úlohy.
Kompaktní a praktický design
Elegantní nízkoprofilový tvar tiskárny LBP7110Cw snadno splyne s firemními prostředími. Zásluhou malého půdorysu se tato stolní tiskárna vejde na místa s nedostatkem volného prostoru. Moderní design a tichý provoz ji umožňují umístit do prostředí, kde dochází ke styku se zákazníky.
Možnost připojení k počítačové síti a síti Wi-Fi pro snazší sdílení
Tiskárna LBP7110Cw je vytvořena na míru pro osobní použití nebo zásluhou síťového rozhraní pro sdílení produktivních schopností v malých pracovních skupinách. Vzdálené uživatelské rozhraní (RUI) umožňuje uživatelům a správcům sledovat stav zařízení a provádět jeho správu z prohlížečů. Tiskárna LBP7110Cw je vybavena vestavěným modulem Wi-Fi pro snadné připojení k bezdrátové síti bez rušivé a omezující kabeláže.
Šetřete čas a dosáhněte vyšší produktivity
Černobílý i barevný výstup rychlostí 14 str./min pomáhají rychleji dokončit důležité nebo časově náročné úlohy. Technologie Quick First-Print společnosti Canon zkracuje dobu odezvy, pokud se tiskárna nachází v režimu spánku, takže nepromarníte drahocenný čas čekáním na zahřátí tiskárny. Zásobník na 150 listů minimalizuje dobu vyžadovanou k doplňování papíru, takže pracovní postupy zůstanou plynulé a produktivní.
Snadná správa a údržba
Systém kazet „vše v jednom“ omezuje vyžadovanou údržbu a zajišťuje trvale vysokou kvalitu výstupu. K dispozici je kazeta s černým tonerem s vyšší výtěžností, která omezuje prostoje. Stačí vyměnit kazetu obsahující toner, válec a čisticí jednotky a tiskárna bude prakticky zase jako nová. Praktické přední vkládání umožňuje snadnou, rychlou a čistou výměnu kazety.
Nákladově efektivní a energeticky úsporná volba
Tiskárna LBP7110Cw spotřebuje v režimu spánku pouze 0,9 W. Obdržela certifikaci Energy Star a má jednu z nejlepších jmenovitých hodnot typické spotřeby elektrické energie (TEC*) na trhu, což vám pomůže splnit cíle týkající se životního prostředí a jeho udržitelnosti a rovněž cíle ohledně snižování nákladů.

Parametry:

Tisková technologie: Laserová
Maximální formát tisku/média: A4
Skutečné rozlišení tiskárny (v DPI): 600x600
Rozhraní tiskárny: USB
Rozhraní tiskárny: Síťové
Rozhraní tiskárny: Wi-Fi
Maximální rychlost tisku (A4 za minutu): 14
Automatický oboustranný tisk (Duplex): Ne
Standardní počet vstupních zásobníků: 1
Maximální počet vstupních zásobníků: 1
Funkce: Barevný tisk
Funkce: Oddělené náplně
Záruční podmínky: 12 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.