Samsung LED LCD 32" Odyssey G5 - prohnutý, 2560x1440, 1ms, 250cd,, HDMI, DP

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1848028
PartNo:LC32G55TQWUXEN
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 8 125 Kč
Cena s DPH: 9 831 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

QHD rozlišení
Frekvence 144Hz a odezva 1ms
VA panel s prohnutím 1000R
Optimální zakřivení
Skutečně pohlcující zážitek
Nechte se vtáhnout do děje živými scénami. Pohlcující 1000R displej vyplní každou část vašeho periferního vidění, abyste se více ponořili do děje. Zažijte úroveň hraní, která vám dovolí prožívat všechno tak naplno jako nikdy předtím.
Ohromující rozlišení WQHD
Váš herní svět bude odteď úchvatně realistický. Rozlišení WQHD se může pochlubit neuvěřitelně detailním a ostrým obrazem a pixelovou hustotou o 1,7krát větší, než jakou má Full HD. Zažijte bohatší zobrazení s větším prostorem na akci.
144Hz obnovovací frekvence
Porazte každého nepřítele, a to i při vysokých rychlostech. Obnovovací frekvence 144 Hz eliminuje zpoždění a rozmazání při pohybu, abyste si mohli vychutnat vzrušující gaming s ultraplynulou akcí.
Doba odezvy 1 ms
S 1 ms dobou odezvy se počítá každý pohyb. Skočte na nepřátele ihned, jak je uvidíte, a mějte náskok díky přesným pohybem myší. Váš výkon na obrazovce bude stejně rychlý jako vaše vlastní reflexy.
AMD FreeSync Premium
Plynulé hraní bez námahy. AMD FreeSync Premium obsahuje technologií adaptivní synchronizace, která snižuje trhání na obrazovce, zasekávání a latenci na vstupu. Kompenzace nízké snímkové frekvence zajišťuje bezproblémový průběh každé scény.
Skutečně realistické HDR
Fantastická grafika s HDR10. Kaleidoskop odstínů oživí herní scény, jež budou zářivější než kdy předtím. Odhalte s hlubokou černou, jasnou bílou a mimořádně detailním rozlišením tajemství skrývající se ve stínu.
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.