LG 55SJ850V Smart LED TV, 55" 139cm, Super UHD 3840x2160, 100hz, DVB-C, T, T2, S, S2, WebOS, Wifi

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1298774
PartNo:55SJ850V.AEE
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 20 126 Kč
Cena s DPH: 24 353 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

LG 55SJ850V
LG 55SJ850V je 55“ SMART televizor s úhlopříčkou 139 cm s rozlišením Super UHD. Tento televizor vás díky svému designu ohromí ještě dřív, než ho vůbec zapnete. Široké spektrum barev tohoto televizoru je zárukou toho, že každá vaše oblíbená scéna, vám doslova ožije před očima miliardami bohatých barev. LG Super UHD TV je navíc tím zdaleka nejlepším televizorem pro zobrazování HDR obsahu dovedeného k dokonalosti technologií Dolby Vision. Okuste fantasticky věrné barvy, dramatický kontrast, výjimečné rozlišení a řadu dalších technologií, které z běžného sledování televizoru udělají mimořádný zážitek.
Televizor se Super UHD rozlišením
Super UHD, neboli tzv. 4K či Ultra HD rozlišení má čtyřikrát vyšší rozlišení než běžný televizor s Full HD rozlišením. Jedná se o rozlišení doplněné o přesné a věrné barvy, takže zobrazený obraz je jako živý. S rozlišením 4K si tak připadáte tak, jako byste místo na televizi koukali přímo ven z okna.
Displej s technologií Nano Cell
Technologie Nano Cell je pokročilá technologie integrovaná přímo v panelu, která představuje nejnovější technologii LCD displejů výrazně zlepšující kvalitu zobrazovaného obrazu a dalece překračující běžné standardy televizorů s LED podsvícením nebo televizorů se širší barevnou škálou prostřednictvím technologie Quantum Dot.
Syté, jemné a přesné barvy
Displej s technologií Nano Cell maximalizuje kvalitu barev přímo v panelu televizoru, čímž je dosaženo dokonale přesných, jemných a sytých barev bez jakéhokoli posunu či zkreslení jako u běžných displejů.
Maximální zážitek z každého úhlu
Tento televizor LG vybavený nejnovější technologií Nano Cell vám kromě přesných, jemných a sytých barev, zároveň nabízí i výjimečný kontrast a to vše platí u tohoto televizoru i při sledování ze širokých úhlů. Můžete si tak ze své pohovky dopřát ideální vizuální zážitek, aniž byste se museli těsnat v omezeném prostoru, který byl doposud nutný pro optimální výhled.
Prémiová technologie Active HDR
Technologie Active HDR společnosti LG optimalizuje každou scénu obsahu HDR, čímž je zajištěn skutečně věrný vizuální zážitek a navíc také televizor podporuje prémiový obsah HDR a to včetně formátu Dolby Vision. Jedná se o formát, jenž vám zaručuje jasnější a ostřejší obraz, pyšnící se přesnými barvami a opravdu jemnými detaily, které vás doslova pohltí. Navíc je televizor také kompatibilní s obecnými formáty HDR10 a HLG.
Elegantní design
Kovové tělo, čisté linie a ladné křivky, to je to, co přitáhne vaši pozornost a to nejen když je televizor zapnutý. Díky všem těmto vlastnostem se z televizoru LG stává doslova umělecké dílo, které perfektně splyne s vaším obývacím pokojem a obohatí jeho interiér.
Výkonný zvuk z dílny HARMAN/KARDON
Televizor LG disponuje zvukem navrženým ve spolupráci s odborníky společnosti Harman/Kardon, a následně vyladěným profesionály společnosti LG tak, abyste si ve svém obývacím pokoji po každém zapnutí televizoru vychutnali čistý a mohutný zvuk v plném rozsahu.
Technická specifikace
Úhlopříčka displeje [cm]: 139

Úhlopříčka displeje ["]: 55

Nativní rozlišení: 3840 x 2160 (4K UHD)

Technologie TV: HDR, LED, Smart (chytrá)

Frekvence (Hz): 100

Index kvality obrazu: 200

Doporučená vzdálenost sledování (m): 1,9

Operační systém: WebOS

DLNA: Ano

EPG: Ano

HbbTV: Ano

Nahrávání na USB - PVR: Ano

Webový prohlížeč: Ano

Typ tuneru: DVB-C, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Podpora H.265 (HEVC): Ano

WLAN (WiFi): Ano

LAN: Ano

Bluetooth: Ano

USB: Ano

USB 3.0: Ano

HDMI 2.0: Ano

Počet HDMI 2.0: 4

Optický audio: Ano

Jack (sluchátka): Ano

CI: Ano

Energetická třída: A+

Spotřeba [W]: 86

Barva: Černá, Stříbrná

Montáž na zeď: Ano

Výkon reproduktorů [W]: 40

Šířka [mm]: 1 229

Výška [mm]: 763

Hloubka [mm]: 245

Hmotnost [kg]: 19,6

Rozměr pro VESA držák: 300 x 300

Parametry:

Úhlopříčka obrazovky: 55"
Rozlišení: Ultra HD 4k 3840x2160
Technologie TV: LED
Operační systém TV: WebOS 3.0
Funkce: Wi-Fi
Funkce: HBB - TV
Funkce: USB přehrávání
Funkce: USB nahrávání
Funkce: Webový prohlížeč
Funkce: Teletext
Funkce: Bluetooth
Funkce: VESA uchycení
Rozhraní: HDMI
Rozhraní: USB
Rozhraní: LAN
Tuner: DVB-T2
Tuner: DVB-S2
Tuner: DVB-T
Tuner: DVB-C
Formát obrazovky: 16:9
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.