Microsoft Office 365 Business Premium 32-bit, x64 Czech předplatné 1 rok (komerční)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1537931
PartNo:KLQ-00413
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 3 123 Kč
Cena s DPH: 3 779 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

MS Office 365 Business Premium

Mějte vždycky nejnovější verze známých aplikací Office bez ohledu na to, jaké zařízení používáte – licence pokryje až 5 počítačů PC nebo Mac, 5 tabletů nebo 5 telefonů jednoho uživatele.


Ukládejte, synchronizujte a sdílejte soubory online, aby byly neustále aktuální. Dokumenty navíc můžete v reálném čase upravovat společně s ostatními uživateli. Díky podrobným doprovodným materiálům vám nastavení uživatelů nebude dělat žádné potíže a všechny služby budete moct začít rychle používat. Office 365 se za vás stará i o IT.



Office 365 Business Premium zahrnuje:



Sada Office

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SharePoint, OneDrive, OneNote, Publisher (jenom PC), Skype pro firmy, Access (jenom PC)



A také tyto online služby



E-mail a kalendáře

Používejte prvotřídní e-mailové služby ve známém prostředí Outlooku s mnoha funkcemi na svém stolním počítači nebo přes webový prohlížeč. Získejte 50GB poštovní schránku pro každého uživatele a posílejte přílohy až do velikosti 150 MB.



Ukládání a sdílení souborů

OneDrive pro firmy poskytuje každému uživateli 1 TB úložiště na OneDrivu, ke kterému se dostane odkudkoliv a na libovolném zařízení. Můžete jednoduše sdílet dokumenty s ostatními uživateli v rámci organizace i mimo ni a určovat, kdo může jednotlivé soubory prohlížet a upravovat.



Online konference

Pořádejte online schůzky se zvukem a videem s možností jednoduchého sdílení obrazovky a HD videokonferencí.



Zasílání rychlých zpráv a spojení se Skypem

Komunikujte pomocí zpráv, hlasových hovorů a videohovorů a informujte ostatní o svojí dostupnosti prostřednictvím online stavu. Sdílejte s uživateli Skypu informace o stavu, zprávy a hlasové hovory.



Centrum pro týmovou práci

Propojte své týmy v pracovním prostoru Microsoft Teams pro Office 365, kde najdete pohromadě chat, obsah, nástroje i lidi, takže budete mít okamžitý přístup ke všemu potřebnému.



Podniková sociální síť

Software pro spolupráci Yammer a firemní aplikace umožňují zaměstnancům, aby se spojili s těmi správnými lidmi, sdíleli informace mezi týmy a organizovali projekty tak, aby probíhaly lépe a rychleji.



Intranet a týmové weby

Informujte a zapojte celou organizaci a zajistěte lidem přístup k obsahu, odborným znalostem a procesům na týmových webech. Prezentujte důležitá sdělení na vizuálně atraktivních komunikačních webech.



Office Online

Vytvářejte a upravujte wordové, onenotové, powerpointové a excelové dokumenty v prohlížeči.



Správa práce

V Planneru můžou vaše týmy jednoduše vytvářet nové plány, uspořádávat a přiřazovat úkoly, sdílet soubory, chatovat o pracovních záležitostech a získávat aktuální informace o průběhu prací.



Profesionální digitální nástroje k vyprávění příběhů

Sway je nová aplikace Office 365, ve které můžete jednoduše vytvářet působivé interaktivní webové dokumenty, prezentace, bulletiny, školení a další materiály, a to přímo na svém telefonu, tabletu nebo v prohlížeči. Swaye se snadno sdílejí a vypadají skvěle na každé obrazovce.



Inteligentní hledání a zjišťování

Dejte prostor kreativitě ve vaší organizaci díky vyhledávání v rámci Office 365 pomocí individuálních přehledů. Výkonný Microsoft Graph vám pomůže najít obsah a odborné znalosti na základě toho, s kým jste ve spojení a s kým spolupracujete. Získejte přístup k inteligentnímu hledání v řadě prostředí včetně SharePointu, Delvu a aplikací Office.



Řízení pracovního dne

Microsoft StaffHub je vytvořený na míru pro pracovníky z Firstline Workforce, kterým pomáhá řídit náplň pracovního dne – spravovat pracovní rozvrh, sdílet informace a připojit se k dalším aplikacím a prostředkům, které se vztahují k jejich práci.



Automatizace pracovního postupu

Microsoft Flow vám umožní vytvářet automatické pracovní postupy mezi aplikacemi a službami: můžete tak dostávat oznámení, synchronizovat soubory, shromažďovat data a ještě mnohem víc. Nepotřebujete žádné programátorské znalosti.



Vývoj webových a mobilních aplikací

S PowerApps můžete rychle vyvíjet a publikovat firemní webové a mobilní aplikace na míru. Vyberte si ze šablon nebo začněte s tvorbou od začátku a vaše obchodní data získají nový rozměr. Nepotřebujete žádné programátorské znalosti.


Parametry:

Upgrade: ne
Záruční podmínky: při nákupu na IČ: 6 měsíc(ů), jinak: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.