Canon PIXMA Tiskárna TS5050 - barevná, MF (tisk, kopírka, sken, cloud), USB, Wi-Fi, Bluetooth

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1107205
PartNo:1367C006
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 750 Kč
Cena s DPH: 2 117 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Rychlý domácí tisk fotografií a dokumentů
Multifunkční inkoustová fototiskárna Canon PIXMA TS5050 zaujme nejen elegantním designem a kompaktními rozměry, ale také vynikající tiskovou kvalitou a uživatelsky přívětivým rozhraním. Díky snadnému přístupu ke skenování či kopírování a podpoře bezdrátového tisku je tiskárna vhodná nejen do domácnosti, ale i malé kanceláře.
Rychlá a snadná obsluha
Všechny funkce nastavíte na velkém 3" displeji, který je možné pro pohodlnější obsluhu naklopit. Většina funkcí je přístupných přímo z domovské obrazovky, takže jejich spuštění je otázkou okamžiku.
Vzpomínky zachycené v ohromující kvalitě
Tisková hlava FINE s 5 samostatnými inkousty umožní tisknout nádherné detailní fotografie v sytých barvách a dokumenty s ostrými texty. Díky odděleným zásobníkům je výměna barev velmi snadná a také úsporná. V nabídce jsou rovněž volitelné inkoustové kazety Canon XL s vysokou kapacitou, díky kterým ušetříte až 30 % nákladů na stránku.
Možnost skenování a kopírování
Pro snadné kopírování a skenování dokumentů je tiskárna vybavena skenerem s rozlišením 1 200 × 2 400 dpi. Rychlost u černobílého tisku činí 12 obr./min a u barevného 9 obr./min. Bezokrajový tisk fotografií 10×15 cm zabere tiskárně cca 39 vteřin.
Buďte připojeni
Tiskárnu je možné připojit k WiFi síti pro snadné sdílení snímků a dokumentů. Rovněž jsou podporovány technologie mobilního tisku Apple AirPrint, Google Cloud Print, Android Mopria a Windows 10 Mobile. Vestavěná čtečka umožní tisknout přímo z SD paměťových karet.
Podpora chytrých zařízení
Pomocí aplikace Canon PRINT budete mít obsah uložený ve vašem chytrém zařízení na dosah ruky. Tiskněte z populárních sociálních sítí, jako je Facebook či Instagram, nebo skenujte fotografie a dokumenty do vybraných cloudových účtů.

Parametry:

Tisková technologie: Inkoustová
Maximální formát tisku/média: A4
Skutečné rozlišení tiskárny (v DPI): 1200x4800
Rozhraní tiskárny: USB
Maximální rychlost tisku (A4 za minutu): 12
Automatický oboustranný tisk (Duplex): Ne
Standardní počet vstupních zásobníků: 1
Maximální počet vstupních zásobníků: 1
Typ skeneru: Plochý
Skutečné rozlišení skeneru (v DPI): 2400
Automatický podavač dokumentů: Ne
Fax: Ne
Funkce: Barevný tisk
Funkce: Bezokrajový tisk
Funkce: Oddělené náplně
Záruční podmínky: 12 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.