Xerox WorkCentre 3655i černobílá multifunkce A4, 45ppm, DUPLEX, LAN, 1200dpi

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1014111
PartNo:3655IV-X
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 26 298 Kč
Cena s DPH: 31 821 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

WorkCentre 3655i
Xerox WorkCentre™ 3655i s technologií Xerox ConnectKey vám dodává konkurenční výhodu. S touto úspornou technologií s našim vlastním tonerem s emulzní agregací a s inteligentním reportingem Cisco EnergyWise toho uděláte více za méně peněz. S ovládacím panelem WorkCentre 3655i můžete bezpečně vzdáleně komunikovat z jakéhokoli počítače v kanceláři, jako byste stáli přímo u zařízení. Zajistěte si zabezpečení svých dat prostřednictvím možnosti úplného náhledu do zařízení a do sítě. To vše při současném zefektivnění komunikace, zpracování a sdílení informací.
Bezpečnost
Nevystavujte svá data bezpečnostním rizikům. Chraňte svá zařízení, svá data i své podnikání s Xerox WorkCentre™ 3655i s technologií ConnectKey, jež představuje nejkomplexnější škálu technologií a řešení od předních hráčů v oboru zabezpečení a zajistí, že vaše data zůstanou pouze u vás.

Chraňte veškeré citlivé údaje pomocí šifrovaných naskenovaných dokumentů PDF, úplného šifrování pevného disku v souladu s 256bitovým standardem AES FIPS 140-2 a funkcí přepsání dat na pevném?disku s trojnásobným procesem mazání, který zajišťuje naprosté odstranění všech datových fragmentů.

Díky možnostem, jako jsou práva uživatelů zařízení Xerox, ověřování v síti, filtrování IP adres nebo přihlášení pomocí čipové karty na základě rolí nebo funkcí, lze udělovat přístup k zařízení pouze oprávněným uživatelům.
Proaktivní správa hrozeb získává informace o nových bezpečnostních hrozbách a v případě potřeby vydává příslušné softwarové opravy, aby vaše zařízení bylo vždy aktuální a vaše data byla neustále v bezpečí.

Zařízení WorkCentre 3655 splňuje požadavky nejnovějších bezpečnostních standardů ve všech oborech, včetně státního sektoru, finančnictví a zdravotnictví. Mezi ně patří certifikace Common Criteria, HIPAA, legislativa v oblasti ochrany údajů, COBIT a další. Tato zařízení dokážou splnit požadavky kteréhokoli standardu a zároveň poskytovat všechny potřebné funkce.
Produktivita
Nestačí držet krok s konkurencí. Xerox WorkCentre™ 3655 s technologií ConnectKey pomáhá zjednodušit rutinní úkoly a zautomatizovat pracovní postupy. Váš tým se tak stává efektivnější a produktivnější.

Tiskněte a kopírujte rychlostí až 45 stran za minutu – s prvním výtiskem již za 8 sekund.

Řešení Xerox Workflow Solutions vybudované na nové platformě Xerox EIP umožňuje přímo do zařízení nainstalovat software pro zvýšení produktivity, a získat tak k němu rychlý a snadný přístup prostřednictvím barevné dotykové obrazovky.
Pohodlí
Vaše kancelář je všude s vámi. Pracujte kde chcete a kdy chcete, aniž byste něco zmeškali. Zařízení Xerox WorkCentre™ 3655i s technologií ConnectKey je stále přístupné, snadno použitelné, pohodlné a umožňuje pracovat rychleji. Buďte neustále připojeni k nástrojům, které Vám pomáhají podnikat. Bez ohledu na to, kde se nacházíte.
Specifikace
Typická spotřeba v zapnutém stavu: 600W
Technologie tisku: Laser. černobílá
Formáty papíru: A4
Rozhraní tiskárny: USB, LAN, Wi-Fi
Tiskové parametry
Maximální tiskové rozlišení: 1 200DPI
Vstupní zásobník: 150
Výstupní zásobník: 250 ks
Rychlost tisku (černobílé): 45 stran/min
Doba tisku první strany: 8s

Parametry:

Tisková technologie: Laserová
Maximální formát tisku/média: A4
Skutečné rozlišení tiskárny (v DPI): 1200x1200
Rozhraní tiskárny: Síťové
Maximální rychlost tisku (A4 za minutu): 45
Automatický oboustranný tisk (Duplex): Ano
Standardní počet vstupních zásobníků: 1
Maximální počet vstupních zásobníků: 4
Typ skeneru: Plochý
Skutečné rozlišení skeneru (v DPI): 1200
Automatický podavač dokumentů: Ano
Fax: Ano
Funkce: Automatické oboustranné skenování
Funkce: Oddělené náplně
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.