HP Comfort Grip Wireless Mouse

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:445594
PartNo:H2L63AA
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 398 Kč
Cena s DPH: 482 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


Bezdrátová myš HP Comfort Grip má baterii s životností 30 měsíců a robustní, moderní design, který perfektně ladí s notebooky řady HP Business. Funkce
Možnost bezdrátového připojení v pásmu 2,4 GHz má dosah až 10 m od přijímače. Kontrolka LED signalizuje připojení k přenosnému počítači. Technologie HP Link-5 umožňuje připojit pětici kompatibilních zařízení HP přes jeden nano přijímač (přiložen).
Vstupní a výstupní zařízení společnosti HP jsou kompatibilní se všemi firemními notebooky HP a dokovacími zařízeními. POZNÁMKA: Některé modely nejsou dostupné ve všech oblastech.
Hmotnost
122,5 g
Rozměry (šířka x hloubka x výška)
6,71 x 4,21 x 3,86 cm
Co je obsaženo v krabici
Bezdrátová myš HP Comfort Grip; Bezdrátový mikropřijímač USB; Dvě baterie AA; Software; Dokumentace
Záruka
Na vstupní a výstupní zařízení HP se vztahuje jednoletá omezená záruka nebo záruka vztahující se k produktu HP, u něhož jsou nainstalována. Technická podpora je k dispozici sedm dnů v týdnu, 24 hodin denně a také na diskusních fórech online. Záruka podléhá určitým omezením a výjimkám. POZNÁMKA: Záruka podléhá určitým omezením a výjimkám.

Parametry:

Rozhraní myši: Bezdrátová Wi-Fi
Druh myši: Optická
Specifikace myši: 3 tlačítková
Specifikace myši: S kolečkem
Záruční podmínky: 12 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.