Logitech® Wireless Mouse M325 - EER2 - DARK SILVER

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:674542
PartNo:910-002143
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 833 Kč
Cena s DPH: 1 008 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Logitech® Wireless Mouse M325. Skvělá kombinace přesnosti a pohodlí - s posunem vyvinutým speciálně pro internet.
Díky naší nejnovější technologii ultrapřesného posunu, vyvinuté speciálně pro surfování po internetu, bude pročítání sítě Facebook®, nakupování v obchodě Amazon® nebo procházení výsledků hledání Google® mnohem snadnější. Navíc můžete při surfování na internetu naklopením kolečka přejít zpět nebo vpřed.*
Odvozena od nejprodávanějšího tvaru myší na světě** - vaše ruka se bude cítit pohodlně i po dlouhých hodinách práce díky profilovanému tvaru se zdrsnělými pogumovanými úchopy.
Životnost baterie až 18 měsíců*** znamená konec starostí s její výměnou. Inteligentní režim spánku šetří energii, a indikátor zabrání překvapení z vybité baterie.
Myš je vždy připravena k použití - a pravděpodobnost ztráty přijímače je mnohem menší. Poskytne vám bezdrátové připojení se spolehlivostí kabelového připojení a volnost pohybu a pohodlí bezdrátové technologie. Navíc se nebudete muset obtěžovat s několika bezdrátovými přijímači.
Doma, ve škole, v práci - zapomeňte na složité pohyby prstů na zařízení touchpad vašeho notebooku. Klepání, posuv kurzoru a ostatní aktivity spojené se surfováním na vašich oblíbených stránkách budou přesnější díky pokročilému optickému snímání Logitech® Advanced.
Logitech® Wireless Mouse M325. Skvělá kombinace přesnosti a pohodlí - s posunem vyvinutým speciálně pro internet. Díky naší nejnovější technologii ultrapřesného posunu bude pročítání sítě Facebook®, nakupování v obchodě Amazon® nebo procházení výsledků hledání Google® mnohem snadnější. Navíc můžete při surfování na internetu naklopením kolečka vlevo nebo vpravo přejít zpět nebo vpřed. Díky příjemnému profilovanému tvaru se zdrsnělými pogumovanými úchopy se vaše ruka bude cítit pohodlně - i po dlouhých hodinách. Životnost baterie až 18 měsíců znamená konec starostí s její výměnou.* Miniaturní přijímač Logitech Unifying zůstává v notebooku a umožňuje přidávat kompatibilní bezdrátová zařízení ke stejnému přijímači. Klepání, posuv kurzoru a ostatní aktivity spojené se surfováním na vašich oblíbených stránkách budou přesnější díky pokročilé technologii snímání společnosti Logitech.
* Životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání.
Text na regálové kartě
Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M325
Skvělá kombinace přesnosti a pohodlí - s posunem vyvinutým speciálně pro internet
- Technologie ultrapřesného posunu usnadňuje surfování po internetu
- Příjemný, profilovaný tvar se zdrsnělými pogumovanými úchopy
- Životnost baterie až 18 měsíců*
* Životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání.
Ukázka reklamního textu
Plynulejší surfování po internetu. Pohodlí pro vaše ruce.
Představíme-li si pročítání sítě Facebook®, hledání na YouTube™, surfování po obrovských knihovnách médií a ostatních stránkách, může být množství posunu v dnešní době velmi únavné. Díky bezdrátové myši Logitech® Wireless Mouse M325 však můžete říct sbohem trhanému posunu a nepříjemnému zařízení touchpad.
Díky naší nejnovější technologii ultrapřesného posunu, vyvinuté speciálně pro surfování po internetu, bude pročítání sítě Facebook, nakupování v obchodě Amazon® nebo procházení výsledků hledání Google® mnohem snadnější. Navíc můžete při surfování na internetu naklopením kolečka přejít zpět nebo vpřed.*
Zmínili jsme, že je pohodlná? Odvozena od nejprodávanějšího tvaru myší na světě** - vaše ruka se bude cítit pohodlně díky profilovanému tvaru se zdrsnělými pogumovanými úchopy.
Zapomeňte na všechny potíže. Životnost baterie až 18 měsíců*** prakticky vylučuje nutnost její výměny. Miniaturní přijímač Logitech Un
Obsah balení
Myš
Přijímač Logitech Unifying
1 baterie typu AA (předinstalovaná)
Uživatelská dokumentace
Tříletá záruka a plná podpora produktu od výrobce

Parametry:

Herní: Ne
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.