Microsoft Sculpt Mobile Mouse Wireless, Wool Blue

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:608514
PartNo:43U-00014
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 638 Kč
Cena s DPH: 772 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Ergonomie, funkčnost a design vytvořený speciálně pro Windows 8. To je myš Sculpt Mobile Mouse. Myš je vybavena tlačítkem Windows pro snazší dostupnost hlavní nabídky operačního systému a čtyřsměrným kolečkem. To výrazně usnadňuje práci v dokumentech a programech širších než jedna obrazovka.

Malé rozměry a dlouhá výdrž baterie jsou hlavním předpokladem pro využití na cestách. Optický senzor s rozlišením až 4000 dpi s podporou technologie BlueTrack zajištuje přesnost a plynulý pohyb prakticky na každém povrchu. Sedačka ve vlaku, koberec či dřevěný stůl už nepředstavují žádný problém.

Čtyřsměrné kolečko ocení zejména uživatelé zobrazovacích zařízení s menším rozlišením, jako jsou například tablety či starší notebooky, kde by jinak rychlý pohyb do stran s pomocí pouze myši zůstal nedořešen. Zařízení podporují operační systémy Microsoft Windows 8, 7 a RT.

Sculpt Mobile Mouse je lehká bezdrátová kompaktní myška s ergonomickým designem vhodná na cesty. Má rozměry 56,9 x 96,25 mm. Na jednu baterii vydrží až devět měsíců standardního používání a připojuje se pomocí miniaturního USB přijímače.


Hlavní vlastnosti:

* BlueTrack™ technologie
* čtyřsměrové rolovací kolečko
* tlačítko Windows
* design pro pohodlné použití v pravé i levé ruce
* 2,4 GHz nano USB receiver
* rozměry myši: 56,9 x 96,25 mm
* rozlišení: až 1000 dpi
* podporované operační systémy: Microsoft Windows® 8, Windows RT, Windows 7, Macintosh Mac OS X v10.6 - v10.8


Video představení: http://youtu.be/v1Bi8pvROgk



Parametry:

Provedení: Univerzální
Záruční podmínky: 24 měsíců


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.