Wireless Mobile Mouse 1850 Win7, 8 Light Orchid

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:662651
PartNo:U7Z-00024
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 328 Kč
Cena s DPH: 397 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Bezdrátová myš Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 nabízí dvě tlačítka a prostřední kolečko. Bezdrátové připojení technologií v pásmu 2,4GHz nabízí pohodlí volnosti pohybu bez obtížných kabelů a miniaturní přijímač po zasunutí do portu USB nikde nepřekáží. Velmi pěkná je také výdrž alkalické baterii typu AA a to až 6 měsíců. Bezdrátový dosah myši je až 5 metrů.
Bezdrátová myš Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 se vyznačuje stylovým kompaktním designem a je tak přímo předurčena pro uživatele v pohybu, jako příslušenství jejich notebooku. Vynikající mobilita a precizní snímání jakéhokoli povrchu jsou charakteristické pro tuto myš.Jedná se o optickou myš se základní sestavou tlačítek. Základní dvojici těch tradičních doplňuje rolovací kolečko, které zároveň funguje jako tlačítko třetí. Rolovací kolečko umožňuje pohodlně listovat dokumenty a internetovými stránkami bez zbytečného zdržování se s rolovací lištou na okraji obrazovky.
Tato bezdrátová myš se k počítači připojí pomocí miniaturního bezdrátového 2,4 Ghz nano USB konektoru, který lze bez problémů ponechat v USB portu počítače. Myš zcela jistě zlepší Vaši mobilitu. Je perfektní pro použití na cestách s Vaším notebookem.
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.